Търсене

20 студенти започнаха летен стаж в „Идеал Стандарт – Видима“

20 студенти започнаха летен стаж в „Идеал Стандарт – Видима“

Стажантска програма за студенти „Път към успеха“ за 2021 г. стартира, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"

С приветствие „Добре дошли!“ 20 стажанти прекрачиха прага на „Идеал Стандарт – Видима“. За поредна година компанията организира Стажантска програма за студенти „Път към успеха“ като част от цялостната политика за привличане на млади специалисти. По време на своя стаж те ще имат възможност да работят в различни области – планиране на производството, механика и електротехника, логистика и дистрибуция, финанси, човешки ресурси и други.

„По време на стажа си Вие ще работите с доказали се професионалисти и ръководители. Ще получавате напътствия от Вашите ментори, за да придобивате необходимите практически знания и умения. Вярвам, че с тази стажантска програма в нашия регион младите хора мога да намерят добро място да развият себе си и да градят кариера“, се обърна към тях Ярослав Дончев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима“ и ги насърчи да дават идеи и предложения, защото със своя младежки заряд и свеж поглед могат да допринесат за подобрения в процесите. Той даде пример със себе си: „Аз съм бил стажант в производството и благодарение на моите ръководители, които имаха впечатления от моите качества, умения и знания, продължих своят професионален път в отдел „Финанси“.“

„Първата ми година като стажант в „Идеал Стандарт – Видима“ беше като задължение, защото това беше изискването от училището, в което учех в Австрия. Следващите две обаче имах огромно желание да съм стажант заради знанията, които придобих, семейния дух между хората, които работят тук и които уважавам много“, сподели Цанислав Стефанов, който е за трета година стажант и ще бъде трета година в Техническия университет в София.

В „Идеал Стандарт – Видима“ на стаж ще бъдат студенти от: Технически университети - София, Габрово, Варна, Американски университет - Благоевград, Университет за национално и световно стопанство - София, СУ „Св. Климент Охридски“ – София, ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Велико Търново, INSA – Lyon /Национален институт по приложни науки в гр. Лион, Франция/.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.