Търсене
Парламентарни избори на 2 април 2023 г.

Александър Богданов: Да заредим България с добра енергия!

Предизборен щаб на "Продължаваме промяната-Демократична България", публикува се съгласно договор
Александър Богданов: Да заредим България с добра енергия!

Снимка: ПП-ДБ

С призив да гласуваме в неделя се обърна към съгражданите си от Севлиево общинският съветник от “Демократична България” и областен координатор на ДСБ за Габровска област Александър Богданов. Ето какво написа той:

“Продължаваме заедно защото промяната е нужна на страната ни. Чувството за липса на справедливост е обхванало всички. Изморени от ежедневните си задачи все по-малко мислим за политика, а тя е навсякъде около нас. Всички искаме да имаме нормална среда за живот, толкова е просто, нали? Колко много ни липсва онази нормалност в отношенията помежду ни! 

Аз вярвам, че ИМА КАК да си я върнем! В планината от апатия и отчаяние аз съзирам камъка на надеждата! ИМА КАК отново да мечтаем, отново да вярваме, че България ще е сред равни в голямото европейско семейство! Но, както всички добре знаем, в живота нищо не идва наготово. Нужни са  усилия от наша страна! Най-напред: да упражним правото си на глас на 2-ри април и да дадем своето доверие на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”!

Ясно е, че побеждаваме на тези избори, всички социологии го твърдят, но това не трябва да ни успокоява. Важно е да гласуваме всички: за убедителна победа, за да докажем, че единството е успех, че заедно сме по-силни. И най-вече: да заредим България с добра енергия! Заедно сме, много сме и казваме: Не на лъжата, не на подмяната, ДА на промяната на България, ИМА КАК и ИМА КОЙ!

Листата на ПП-ДБ в нашата област е съставена от утвърдени професионалисти. От упорити и успели хора. Тук няма калинки, няма и бюрократи, няма партийни кариеристи. Водачът ни Явор Божанков е сред най-яростните защитници на съдебната реформа през последните 7 години. Още в първия си мандат като депутат се бореше усилено за машинното гласуване. Човек, който отстоява позициите си и неотменно стои на тях независимо от това кой и как го отлюспва. След него е нашият съгражданин Богомил Петков, когото няма нужда да представям. И още в листата са млад фермер, успешен IT предприемач, научен работник,  проектант, юристконсулт, социален работник с опит в УНИЦЕФ… Все хора, които винаги са разчитали на ума и упорития си труд.

Вярвам, че заедно можем да изградим силна България в обединена Европа! На 2 Април с номер 12 - ИМА КАК!”

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.