Търсене

Андрей Николов е новият заместник областен управител на област Габрово

Андрей Николов е новият заместник областен управител на област Габрово

Андрей Николов, снимка: Областна администрация Габрово

Рокадите във властта по места продължават. Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев от 12 август 2022 г. Андрей Николов е назначен за заместник-областен управител на Габрово. От поста е освободен досегашният заместник-областен управител Ивелин Стоянов. 

Според съобщение, разпространено от пресцентъра на областната администрация при приемане на поста, новоназначеният заместник на областния управител е казал: „Приех тази отговорна длъжност с нужния респект и готовност да продължим добрите практики в управлението“. Според същото съобщение Николов е допълнил, че начело с областния управител ще направят необходимото за добрата организация за прозрачното провеждане на изборите на 2 октомври.

В същото съобщение се казва, че Андрей Николов е магистър по финанси от Университета за национално и световно стопанство и че е работил е в частния сектор в управлението на финансовите и нефинансовите междуфирмени отношения. 

От оскъдната информация за новоназначения може да се предположи, че той няма опит в публичната администрация, което от своя страна предполага и липсата му на опит при организиране провеждането на избори. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.