Търсене

Баща изхвърлил детето си от виадукт в Габрово и опитал да се самоубие

Баща изхвърлил детето си от виадукт в Габрово и опитал да се сам

Тяло на дете е открито след 6.30 ч. тази сутрин под виадукт на изхода от Габрово. Малко преди това в дежурната част на Областна дирекция на МВР – Габрово е получен сигнал за мъж, който се гласи да скочи от виадукт на околовръстния път на областният град. Към мястото незабавно са насочени екипи на МВР, Спешна помощ, Гражданска защита и пожарна безопасност с готовност за бърза реакция.

Близо два часа по-късно усилията на полицейските служители дали резултат и мъжът е убеден да се изтегли от опасното място. Той е задържан в ареста на районното управление на Габрово и в момента с него работят криминалисти, медици и психолози от Института по психология на МВР.

Процесуално-следствените действия продължават и към момента. Разследването по случая се провежда под наблюдението на Окръжна прокуратура Габрово.

Според източници на "Севлиево онлайн" миналата година в дирекция "Социално подпомагане" в Габрово е имало сигнал от директорката на детската градина, в която е ходело загиналото дете, че по тялото му има наранявания. Случаят е разглеждан от местния отдел "Закрила на детето".

По непотвърдена информация бащата е излежавал ефективан присъда, излязъл е от затвора през 2017 г. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!