Търсене

Бетинг бонуси - кои са най-добрите промоции от букмейкърите?

Публикацията не е част от редакционното съдържание на сайта
Бетинг бонуси - кои са най-добрите промоции от букмейкърите?

След като интернет се превърна в основна платформа за забавление на спортните фенове, технологията и начина, по който се правят прогнози, също се промени. Ето защо често се фокусираме на промоциите. Препоръчваме да обърнете внимание на всички налични оферти и промоции в портфолиото на един бранд, преди да направите регистрация, защото колкото повече познавате наличните възможности, толкова по-подготвени ще бъдете за редуцирането на риска и пълното забавление.

Често експертите говорят за заслужаващите си бонуси и онези предложения, на които трябва да обърнем най-много внимание. Но все пак не трябва да забравяме, че макар и всеки букмейкър да предлага такива, то те се различават. Конкуренцията тук е видима, но нека веднага споделим, че няма най-добра промоция. Най-вероятно се чудите как е възможно това, но след като имаме конкурентен пазар, трябва да забележим, че всеки един оператор се стреми да предложи различни промоции на своята аудитория. Какви са те?

Нека започнем с така наречените начални бонуси, които отдавна се смятат за добра възможност за привличане на нови клиенти и до някаква степен можем да кажем, че това е така. Редица букмейкъри предоставят така наречените начални бонуси, с които клиентът може да се забавлява, използвайки средствата на букмейкъра. Понеже заявихме, че няма перфектна промоция, то нека обясним и защо потребителите трябва да обръщат малко повече внимание на тези предложения.

Най-често имаме добра сума, която е адекватна на нашия първи депозит. Това обаче не е всичко, средствата се дават за игра и за изтеглянето им изисква изпълнение на условия. Точно тук ще открием, че всеки оператор има и различни условия и по тази причина не можем да споделим кой е най-добрият с бетинг промоции.

След това ще открием и бонуса за презареждане, който не се различава от горния с изключение на процента бонус. При началния обикновено говорим за 100% до определена сума, докато при бонуса за презареждане ще открием наличието на едва 50%. Обърнете внимание, че някои букмейкъри нямат бонус за презареждане.

След като приключим с новите клиенти, какво ще открием за всички останали вече регистрирани потребители? Ще открием, че често има персонализирани бонуси, които се предлагат на стъпка и отново при правенето на депозит. Един букмейкър има нужда от време, за да опознае интересите на своя клиент и едва тогава да направи своята оферта.

Често разполагаме и с по-високи коефициенти на дербита, които ще привличат интереса на аудиторията, а от скоро дори се въведе така наречения бонус без депозит. Той разбира се не е на висока стойност и ни позволява да направим максимум 1-2 залога, но пък след като няма депозит, не можем да искаме нещо повече.

Не са и малко случаите, в които ще получим опции като безплатния залог. Какво представляват те? Някой букмейкъри предоставят този бонус на клиенти, като спазват определена стъпка направени залози – не знаем колко точно са те, но нека обясним каква точно е тази промоция. Става въпрос за предоставяне на сума за залог, която обаче няма допълнителни условия за разиграване.

Понякога самият оператор може да посочи на коя среща трябва да се направи залогът, а понякога клиентът има пълната свобода. По-важното е, че при успех получаваме само чистата печалба. С други думи говорим само за така наречената чиста печалба, която обаче не включва и стойността на залога. Ако изгубим, не трябва да се притесняваме за абсолютно нищо. Все пак това е безплатен залог.

Нека не забравяме, че различните видове промоции са по желание на клиента и всеки може да предпочете дали да ги използва или не. Ако говорим за забавление, препоръчваме да бъдат усвоявани, защото така рискът е минимален – никой не се притеснява за средства, които са дадени именно за забавление.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!