Търсене

Близо 20 на сто от стажантите на "Идеал Стандарт-Видима" остават на работа в компанията, 25 студенти и 5 ученици ще стажуват през 2024 г.

Близо 20 на сто от стажантите на

Снимка: "Идеал Стандарт-Видима"

На 1 юли в "Идеал Стандарт-Видима" посрещнаха своите нови стажанти. Те са 25 студенти и пет ученици и ще трупат опит в различни звена на компанията.

Стажантската програма е част от цялостната политика на „Идеал Стандарт – Видима“ за привличане на млади специалисти. Тя се организира от 1994 г. и до момента около 20% от младежите остават на работа след завършването си. 

Работните места на стажантите се определят след предварителна дискусия с тях, но и според специалността, в която учат, както и според тяхното желание за професионално развитие. Тази година те ще стажуват в отделите по счетоводство и финанси, в планиране на производството в завода за арматура, в „Развойна дейност“ в завода за керамика, ИТ, логистика и дистрибуция, човешки ресурси и други.

Изображение - 13688Въвеждане в работата чрез представяне на компанията, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"  

Тази година стажантите на „Идеал Стандарт – Видима“ са студенти от: Техническия университет в Габрово и Варна, Университета по архитектура, геодезия и строителство, Химикотехнологичния университет, Нов български университет, Университета за национално и световно стопанство, Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Лесотехническия университет, Великотърновския „Св. св. Кирил и Методий“, Стопанската академия в Свищов, Висшето училище по сигурност и икономика в Пловдив, Икономическия университет във Варна, Университета за приложни науки Нидеррайн, Мьонхенгладбах, Германия, Университетски колеж „Карел де Гроте“ в Антверпен, Белгия.

Менторите пожелаха на стажантите да учат от всеки свой ръководител, да вярват в себе си и да прекарат едно незабравимо лято.

Изображение - 13689Снимка: "Идеал Стандарт-Видима"  

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!