Търсене

Боян Ботев: Съветниците без заплати до края на мандата

Боян Ботев: Съветниците без заплати до края на мандата

Председателят на гражданско сдружение "Граждани за Севлиево" Боян Ботев е внесъл предложение в общински съвет Севлиево, с което предлага общинските съветници да работят без месечно възнаграждение до края на мандата, който изтича през октомври т.г., информира днес в. "Седмицата". Според Ботев, когато са се кандидатирали, в предизборните си изявления и програми са декларирали, че ще работят за Севлиево и общината и сега е момента да го докажат. 

Парите, които бъдат спестени от заплати на общинския съвет, да бъдат насочени към инфраструктурни проекти и подобряване жизнената сред в селата на общината, иска Ботев. 

Предложението си той е депозирал при председателя на общинския съвет Здравка Лалева, за да бъде разгледано на 31 януари, за когато е насрочено заседание за обсъждане и приемане на бюджета за 2019 г. Заедно с него Ботев е предложил да се освободят от наем спортните клубове, ползващи зали за тренировки в зала "Дан Колов" и повече пари в бюджета за селата, каза Боян Ботев за "Севлиево онлайн". 

  

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.