Търсене

Четирима са задържани за наркотици при полицейска операция

Спречкване между мъже завърши със смърт, води се разследване за

Снимка на Anja от Pixabay

Четирима са задържани за наркотици при полицейска операция на територията на община Севлиево. Акцията е проведена на 15 септември.

При извършено претърсване в частен имот в града, обитаван от 41-годишен мъж и 36-годишна жена, криминалисти установили, че лицата са придобили и съхраняват в жилището си суха зелена листна маса с тегло 65 грама, реагирала при полевия наркотест на марихуана.

На друг адрес в Севлиево, собственост и обитаван от 68-годишна жена, криминалисти установили засети растения от рода на конопа, реагирали на марихуана. Иззетата листна маса е с тегло 185 грама.

В село Дамяново  е спряна за проверка 22-годишна жена. Установено е, че е придобила и държи в себе си свивки, съдържащи бяло кристално вещество с тегло близо 2 грама, реагирало при полевия наркотест на амфетамин.

Вчера, около 12.20 часа, на ул. „Ангел Кънчев“ в Трявна, е спрян за полицейска проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 44-годишен мъж от Русе. Водачът е тестван за наркотици, техническото средство е отчело положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. Мъжът е отказал кръвна проба. 

По четирите случая са образувани досъдебни производства.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.