Търсене

Д-р Бонка Попова, д-р Пейо Мишев и д-р Димитър Диков обявиха датите за прегледи в ДКЦ-1-Севлиево за декември и януари 2024 г.

От здравето по-ценно няма, профилактиката е най-доброто лечение
Д-р Бонка Попова, д-р Пейо Мишев и д-р Димитър Диков обявиха датите за прегледи в ДКЦ-1-Севлиево за декември и януари 2024 г.

На 14 декември т.г. в ДКЦ-1-Севлиево ще преглежда д-р Бонка Попова - онколог, началник на отделение в МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово. Пациентите могат да й се доверят за диагностика и съвременно лечение на онкологично заболяване, което включва и проследяване хода на болестта. 

За преглед при д-р Бонка Попова е необходимо пациентите да се запишат предварително. Записването е на регистратурата на диагностично-консултативния център (на първия етаж в сградата на бившата поликлиника), или на тел. 0675 342-15. Прегледите са с направление от личен лекар или срещу заплащане.

Д-р Пейо Мишев, специалист от Клиника по сърдечно-съдова хирургия към МБАЛ "Св. София"ще преглежда в Севлиево, в "ДКЦ-1-Севлиево" на 25 януари 2024 г., от 12.00 ч.

Прегледите са само срещу заплащане или с карти от застрахователни дружества. Прегледът при д-р Мишев включва доплерова сонография. 

Д-р Пейо Мишев работи в следните области:Съвременно лечение на венозни, артериални и лимфни заболявания на крайниците; Ултразвуково доплерово изследване; Минимални инванзивни, ендоваскуларни и хибридни методи за лечение на съдовите заболявания.

На 26 януари 2024 г. от 14.00 ч. в ДКЦ-1-Севлиево ще преглежда д-р Димитър Диков - специалист онкология, мамология, рентгенология. Д-р Диков работи в областта на диагностиката и лечението на заболявания на млечната жлеза и извършва мамографии

Прегледите са след предварително записване на регистратурата на Центъра или на тел. 0675 342-15. 

Стастиката отчита, че заболяванията на млечните жлези са чести, но само 20% от тях са онкологични. Тези, които са онкологични изискват своевременна и точна диагностика, за да може успешно да се приложат най-съвременните постижения в лечението им.

Доброкачествените заболявания на млечните жлези изискват своевременно и точно диагностициране и лечение, защото някои от тях могат да се развият в онкологично заболяване. Някои онкологични заболявания имитират в началното си развитие доброкачествени  прояви.

Диагностиката и лечението на заболяванията на млечната жлеза изискват висока професионална компетентност от лекарите, за да може своевременно да бъдат открити и лекувани. Особено важно е жените на възраст между 50 и 70 години да извършват ежегодни профилактични прегледи – мамографии и преглед от специалист. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.