Търсене

Д-р Бонка Попова (онколог) ще преглежда в ДКЦ-1-Севлиево на 24 август 2023 г.

Съвременно онкологично лечение, диагностика и проследяване на онкологични заболявания
Д-р Пейо Мишев от УБ "Лозенец" ще преглежда на 24 и 25

На 24 август т.г. в ДКЦ-1-Севлиево ще преглежда д-р Бонка Попова - онколог, началник на отделение в МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово. Пациентите могат да й се доверят за диагностика и съвременно лечение на онкологично заболяване, което включва и проследяване хода на болестта. 

За преглед при д-р Бонка Попова е необходимо пациентите да се запишат предварително. Записването е на регистратурата на диагностично-консултативния център (на първия етаж в сградата на бившата поликлитика), или на тел. 0675 342-15.

Д-р Попова работи с направление от личен лекар или срещу заплащане. 

Важно предупреждение от ДКЦ-1-Севлиево: всички пациенти посещават кабинета с предпазни маски за лице.  

ДКЦ-1 Севлиево ЕООД е лечебно заведение за извършване на специализирани и високоспециализирани извънболнични медицински дейности, както и диспансерно наблюдение на хронично болни пациенти по кардиологични, неврологични, пулмологични, очни, детски и ревматологични заболявания, наблюдение и консултации на бременни, извършване на експертизи за временна неработоспособност и други.

ДКЦ-1 Севлиево ЕООД е оборудван със съвременна медицинска апаратура за ехографска диагностика на коремни органи, щитовидна и млечна жлеза, тестиси, простата, ехокардиография, доплерова сонография на периферни и магистрални съдове, ЕЕГ, ЕМГ, холтери за ЕКГ и кръвно налягане и други.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!