Търсене

Д-р Виктор Точков - ортопед-травматолог, ще преглежда на 28 юли 2023 г., кардиологът д-р Пейо Мишев - на 27 юли

Габрово е сред седемте области, които остават в тъмночервената з
Д-р Виктор Точков - специалист ортопед-травматолог, ще преглежда на 28 юли  2023 г, от 15.30 ч., в кабинет 308 на "ДКЦ-1-Севлиево". Прегледите са с предварително записване на регистратура на третия етаж.
 
Д-р Точков извършва диагностика, лечение и операции на опорно-двигателния апарат. Професионалните му интереси и специализации са в областта на артроскопската хирургия, в частност хирургия на колянната става (увреди на менискусите, коленните връзки, ставния хрущял и др.) и спортната травматология.
 
През 2022 година завършва специализация по Артроскопия и възстановяване на лигаментарни увреди на колянна става в Инсбрук, Австрия.
 
Работи с деца над 6-годишна възраст.
 
Прегледите се извършват срещу заплащане и с карти на застрахователни дружества.
 
Информация и записване: тел. 0675 3-42-15, или 0675 9-66-93.
 
На същите телефони може да се запише преглед при д-р Пейо Мишев от Клиника по съдова хирургия към МБАЛ "Св. София" - София. Той ще преглежда в ДКЦ-1-Севлиево на 27 юли 2023 г. от 12.00 ч. Консултацията включва медицински преглед и доплерова сонография.

Прегледите при д-р Мишев са само срещу заплащане или с карти на застрахователни дружества. 

Д-р Пейо Мишев осигурява на пациентите съвременно лечение на венозни, артериални и лимфни заболявания на крайниците, както и ултразвуково доплерово изследване.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!