Търсене
В ДКЦ-1-Севлиево

Д-р Виктор Точков - специалист ортопед-травматолог, ще преглежда на 2 юни 2023 г.

Д-р Виктор Точков - специалист ортопед-травматолог, ще преглежда на 2 юни 2023 г.
Д-р Виктор Точков - специалист ортопед-травматолог, ще преглежда на 2 юни  2023 г, от 15.30 ч., в кабинет 308 на "ДКЦ-1-Севлиево". Прегледите са с предварително записване на регистратура на първия етаж.
 
Д-р Точков е специалист ортопед с над 8 години медицински опит. Извършва диагностика, лечение и операции на опорно-двигателния апарат. Професионалните му интереси и специализации са в областта на артроскопската хирургия, в частност хирургия на колянната става (увреди на менискусите, коленните връзки, ставния хрущял и др.) и спортната травматология.
 
През 2022 година завършва специализация по Артроскопия и възстановяване на лигаментарни увреди на колянна става в Инсбрук, Австрия.
 
Работи с деца над 6-годишна възраст.
 
Прегледите се извършват срещу заплащане и с карти на застрахователни дружества.
Информация и записване: тел. 0675/3-42-15
 
От ДКЦ-1-Севлиево напомнят на своите пациенти, че медицинското заведение въведе онлайн проверка на резултатите от клинични изследвания. Подробностите - тук
 
През месец май в ДКЦ-1-Севлиево ще преглеждат още:
 
Д-р Алдин Али, кардиолог в Аджибадем Сити Клиник, ще преглежда в Севлиево на 20 май т.г.
 
Д-р Димитър Диков - специалист онкология, мамология, рентгенология - на 26 май. Д-р Диков работи в областта на диагностиката и лечението на заболявания на млечната жлеза и извършва мамографии.
 
Д-р Пейо Мишев от Клиника по съдова хирургия към МБАЛ "Св. София" - София, ще преглежда в ДКЦ-1-Севлиево на 25 май 2023 г. от 12.00 ч. Консултацията включва медицински преглед и доплерова сонография
 
Д-р Бонка Попова - онколог, началник на отделение в МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово, която извършва диагностика и съвременно лечение на онкологично заболяване, и проследяване хода на болестта. 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.