Търсене

Да се смеем за подобряване на здравето, емоционалното ни състояние и яснотата на мисълта

Да се смеем за подобряване на здравето, емоционалното ни състояние и яснотата на мисълта

На 1 март от 18:30 ч., по време на уъркшоп „Смехотерапия“, психологът Моника Балаян ще разкрие как да използваме природната ни способност да се смеем за подобряване на нашето здраве, емоционално състояние и яснота на мисълта. Онлайн събитието е организирано от издателство Клет България в рамките на кампания „За важните неща“, в подкрепа на техните клиенти и партньори. Желаещите да се включат могат се регистрират за участие тук.

Аудиторията ще има възможност да проследи какво се случва с мозъка ни по време на смях, как се активират всички мозъчни центрове и мозъчни ритми и се нормализира работата на двете полукълба, заснето в 3D модел с професионално EEG устройство. Моника Балаян ще покаже и дихателни упражнения, които се използват в Малайзия за ученици, които имитират смях. Също така ще представи леки упражнения, с които да добавим добро настроение към ежедневието си.

Моника Балаян е психолог, създател на многочислени семинари, курсове и програми по цял свят, с които хиляди хора са подобрили качеството на здравето и живота си. Популярна в България като основоположник на смехотерапията, нейните майсторски класове са без аналог вече години наред.

Инициативата на издателство Клет България „За важните неща“ стартира през октомври 2021 г., като за изминалите месеци се проведоха редица онлайн събития със специалисти по актуални теми, вълнуващи всички нас в ежедневието. Сред тях са откриването и развитието на таланта в нашите деца, личностното им развитие, правилно хранене, нездравословните зависимости и как да се предпазим от тях, сексуално здраве, както и спортни активности за малки и големи. Всички изброени онлайн срещи могат да бъдат гледани на официалната Facebook страница на издателство Клет България.

Повече подробности за инициатива „За важните неща“ може да откриете тук.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Извънредни парламентарни избори на 2 април 2023 г.