Търсене

Дарение: Облекло за екипа на Хирургично отделение

Дарение: Облекло за екипа на Хирургично отделение

Хирургично отделение на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ днес получи дарение - работно облекло от „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Началникът на отделението д-р Петър Капитански и екипът му лично получиха специализираното медицинско облекло от представители на ръководството на компанията.

Изображение - 1667 „Нашето сътрудничество започна през 2013 година. Трябваше да се изработи ново облекло за отделението и търсехме сериозен  партньор, който да ни подпомогне. Намерихме го в лицето на „Идеал Стандарт – Видима“", припомни д-р Капитански. И добави: "Както вие държите на качеството, така и ние се стараем да работим качествено. Ние предлагаме здраве за хората в община Севлиево - услуга, която трябва да бъде качествена и хората да остават доволни. Бих искал да пожелая на всички да са здрави и да продължим нашето сътрудничество и през следващите години“, каза лекарят-хирург пред дарителите на отделението. 

„Идеал Стандарт – Видима“ АД е традиционен дарител на МБАЛ "Д-р Стойчо Христов". В момента се извършват ремонти дейности и в Акушеро-гинекологичното отдеение, което през годините се превърна в модерно отделение, предпочитано за младите родилки и жени и извън Севлиево, благодарение и на помощта от "Идеал Стандарт-Видима".

"Нашата компания винаги е имала социален ангажимент към различни дейности, свързани с образованието, здравеопазването, културата и спорта", споделиха от ръководството на "Идеал Стандарт-Видима", след като връчиха дарението си за севлиевската "Хирургия".  

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!