Търсене

Детско отделение - още една инвестиция в здравето на севлиевци

Детско отделение - още една инвестиция в здравето на севлиевци

Екипът на Детско отделение, вляво е Снежана Велчева, чийто възпитаници нарисуваха картините в отделението, снимка: Община Севлиево

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев присъства днес на откриването на обновеното Детско отделение в МБАЛ "Д-р Стойчо Христов" в Севлиево. 

Изображение - 3028

Отляво надясно: изп. директор "Идеал Стандарт-Видима" Ярослав Дончев, кметът на Севлиево Иван Иванов, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, снимка: Община Севлиево

Ремонтът е дело на "Идеал Стандарт-Видима", заради което на откриването присъстваха Торстен Тюрлинг - главен изпълнителен директор на „Идеал Стандарт Интернешънъл“ и Ярослав Дончев - изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима", а инвестицията е в чест на навършващите се тази година 85 г. от създаването на "Идеал Стандарт-Видима". 

Изображение - 3029 „Идеал Стандарт – Видима“ има един много важен приоритет и това е грижата за хората - осигуряване здравословни и безопасни условия на труд на работното място и дългогодишен ангажимент за подобряване живота на хората и техните семейства в Севлиево, особено в сферата на здравеопазването", каза при откиването днес изпълнителният директор на компанията Ярослав Дончев. "Ежегодно, вече 27 години, се стремим да подобряваме болничните условия за пациентите и медицинския персонал стъпка по стъпка, година след година, за да можем днес да видим севлиевската болница в това състояние – изградено е ново функционално отделение, обновени са голяма част от вътрешно, акушеро-гинекологично, хирургично и ортопедично, инфекциозно отделения. Всички са набдени са с подходящите санитарни продукти, но подпомагаме закупуването и на подходящата медицинска техника, а през последните две години и осигуряването на нови по-висок клас болнични легла, а инвестицията от страна на компанията възлиза на над 100 хил. лв.", каза още Ярослав Дончев.

За по-лекото понасяне на лечението на малките пациенти в Детско отделение, се погрижиха художниците от Детски арт-център "Видима" и преподавателката им Снежана Велчева, които изрисуваха отделението в цветовете на безгрижието, каквито трябва да бъдат всички деца.

Изображение - 3030 И нека са повече бързо оздравяващите малчугани, които ще се лекуват в севлиевската болница. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.