Търсене

Димитър Драганов представя втората си стихосбирка "Портрет на живота"

Севлиево онлайн
Димитър Драганов представя втората си стихосбирка

Народно читалище „Никола Михайловски - 1921“ и Димитър Драганов канят всички почитатели на римуваното слово на премиерата на втората стихосбирка на поета „Портрет на живота“, издадена с издателска къща „Многоточие“.

Книгата, излязла от печат като награда от Първия международен конкурс на Издателството, съдържа 75 стихотворения, писани през 2020 г. от автора, който ги определя като "цветната същност на своите неспирни творчески търсения".

Представянето ще се състои на 15 март от 17:00 ч. в библиотеката на Читалището във Велико Търново. Водещ на събитието, организирано с любезното съдействие на Лена Попангелова, ще бъде Андон Иванов.

23-годишният Димитър Драганов спечели Голямата награда в Международния поетичен конкурс „Защо пиша това писмо“ на Издателска къща „Многоточие“. Той е студент във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, специалност социална психология, магистърска степен. Носител е на много литературни награди. През месец юни 2021 г. излиза от печат първата книга на автора „Моят глас“. 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!