Търсене

Днес оперират Габи, парите не достигат

Днес оперират Габи, парите не достигат

Габи на изпращането на випуск 2018 в ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров", откъдето организираха серия благотворителни инициативи в подкрепа на детето

Днес следобед Габи ще бъде подложена на операция за освобождаване мускулите и сухожилията на двата крака. Интервенцията, която ще бъде извършена в Турция, се наложила заради постоянното изваждане на ставите на двата крака от леглото им, което не би могло да бъде предоствратено без операция. "От два месеца реално нямаме никакъв напредък в рехабилитацията. Лекарите в турската клиника се усъмниха, че нещо пречи и започнаха серия изследвания, от които стана ясно, че ставите на краката на Габи се изваждат от леглото си и това прогресира - за последните два месеца от 30%, изваждането вече е 35%", обясни майката на Габи Христина, която е с детето с в Турция" 

За необходимостта от оперативна намеса майката на момиченцето Христина разбрала вчера. А бързото насрочване на операцията допълнително я шокирало, защото цената, която семейството трябва да плати е 5 хил. евро, а разполага само с 1000 евро. Заради доверието, което са изградили в клиниката в Турция, където от две години лекуват Габи, от клиниката се съгласили на отстрочка до издължаване на пълната сума.

"Спешно трябва да намерим 4000 евро. Затова се обръщам към всички, които могат да помогнат, според възможностите си, да подкрепят още веднъж Габи в нашата битка за нейното прохождане", сподели тази сутрин по телефона от Турция майката на момиченцето Христина Христова. "Умолявам граждани и фирми да се отзоват. Без тази операция губим всичко, постигнато досега", сподели силно притеснената Христина. 

Ако искате да подкрепите Габи в битката й да проходи, можете да дарите суми по следните начини: 

Чрез дарение на https://helpkarma.com/campaign/nadejda-za-gabi-49

С банков превод на дарителска сметка: 
Банка ДСК
IBAN: BG 86 STSA 93 0000 2272 3217
BIC: STSABGSF
Габриела Стелиян Гатева

За преводи от чужбина с Transferwise:
GABRIELA STELIYAN GATEVA
IBAN: BG 86 STSA 93 0000 2272 3217
BIC: STSABGSF

е-мейл на майката за известяване:
tina77@abv.bg

PayPal: helpgabi@abv.bg

В групата на Габи във Фейсбук, в която се провеждат благотворителен базар: https://www.facebook.com/groups/153176095316323/ 

В дарителските кутии в Габрово и Севлиево, поставени в търговски обекти в двата града.

  

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!