Търсене

Дрогиран шофьор паднал в реката, докато бяга от полицаи

Дрогиран шофьор паднал в реката, докато бяга от полицаи

Шофьор, за който в последствие се установило, че е дрогиран, е намерен паднал в коритото р. Видима при опит да избегне полицейска проверка. Бегачът е транспортиран в Центъра за спешна медицинкска помощ, няма опасност за живота му.

Екшънът се разиграл вчера, на 28 януари. Сигналът бил подаден от служител на жандармерийско зонално управление – Плевен. 

По данни на служителя, около 13:30 часа в с. Градница, при подаден сигнал да спре, водач на лек автомобил не спрял, а опитал да избяга. не за дълго обаче, защото катастрофирал, удряйки се в оградата на дворно място. След като разбрал, че няма мърдане с колата, хукнал да бяха. Гонката продължила, докато гонещите го полицаи не го открили в коритото на река Видима.

Униформените откарали преследвания в Бърза помощ, като междувременно му направили проверка за наркотични вещества с техническо средство. Проверката установила, че водачът е седнал зад волана, след като употребил амфетамин и метамфетамин. 

Мъжът е на 35 г., жител на севлиевското село Столът. Срещу него е образувано досъдебно производство. Разследването по случая продължава под надзора на прокуратурата в Севлиево.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!