Търсене

Една емблема на Севлиево - Костадин Костадинов, загуби битката с Ковид

Една емблема на Севлиево - Костадин Костадинов, загуби битката с

Костадин Костадинов - създателят на "Хелиос "АД, два мандата председател на сдружение "Севлиево 21 век" (2009-2013 г.), дълги години члена на Управителния съвет на бизнес сдружението, член на Ротари клуб Севлиево, организатор на първия и засега единствен частен пленер за изобразително изкуство в Севлиево, благодетел за стотици севлиевци, днес загуби битката с Ковид-19. 

"Винаги съм бил социален човек. Това ме приближава до хората. Когато мога, помагам", каза в интервю за "Севлиево онлайн" Костадинов през 2015 г. по повод 25 години от създаването на "Хелиос". 

[[https://www.sevlievo-online.com/statii/iskam-da-vizhdam-sagradeno-ne-razruha-43]]

На въпрос какво е чувството да помага толкова щедро на толкова много хора каза: "На изключително удовлетворение. Не го правя за благодарност. Но ако прочета, че някой е постигнал нещо и знам, че е станало и с моята помощ, много се вълнувам. Виж, аз не съм човек, който може да остане безразличен пред нуждите на останалите. Искам да помогна на града, искам да съм полезен на спортните клубове, искам децата, които се занимават с изкуство, да пътуват. Не мога на всички да помогна, но се старая. На децата обаче винаги помагам". 

[[https://www.sevlievo-online.com/statii/kostadin-kostadinov-i-svetlana-petkova-sanarodnitsi-na-godinata-5539]]

Костадин Костадинов искаше "като се обърна назад да виждам съградено, а не разруха. Искам да мога да продължа да вярвам в хората. И да ги виждам щастливи". 

Искрени съболезнования на семейството, приятелите и колегите на Костадин Костадинов. Един изключително добър и всеотдаен човек, който ще продължи да живее в сърцата на хиляди. И в историята на Севлиево. 

Поклон, приятелю! Светъл път към звездите! 

Изображение - 3349

Изображение - 3350

Изображение - 3351

Изображение - 1063

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!