Търсене

Екипът на "Делта Стар" отпразнува 15 години от създаването на дружеството

Севлиево онлайн
Екипът на

Емилиян Маринов (в средата) сряза празничната торта заедно със Станислав Боев (в дясно) и Кирил Геловски, снимка: "Севлиево онлайн"

Емоционално, в приятелски кръг, с много благодарности и пожелания за бъдещи успехи, екипът на акционерно дружество "Делта Стар" отпразнува в петък 15 години от създаването на дружеството. 

Съдружниците, работниците и служителите празнуваха с приятели и партньори, а благодарностите валяха през цялата вечер. Първи беше изпълнителният директор Емилиян Маринов, който в приветствието си към гостите направи ретроспекция на изминалите 15 години. Маринов разказа за първите проекти на "Делта Стар", и посочи най-значимите постижения на дружеството от следващите години. 

Създателят на фирмата Станислав Боев, когото колегите му наричат "архитектът на дружеството", също приветства гостите като благодари на всички за усилията в утвърждаването на името "Делта Стар" и авторитета на дружеството като лоялен и коректен партньор. 

"Делта Стар" АД е създадено през 2007 г. Дружеството е специализирано в областта на електрообзавеждане, електрооборудване на електрически инсталации и изграждане на уредби и мрежи средно и ниско напрежение. Днес "Делта Стар" АД е сред водещите дружества на икономическата карта на Северна България, със запазено място сред фирмите в областта на енергетиката и предпочитан партньор заради качеството на работа и отношението към клиента. Не забравят обаче, че капиталът на една фирма са нейните работници.

Инициатор за създаването на "Делта Стар" преди 15 години е Станислав Боев. Днес той обича да казва, че е време да  остане встрани, но продължава да е моторът на "Делта Стар". Не би работил толкова добре обаче без Емилия Маринов - изпълнителен директор, натоварен с отговорности за персонала, Станимир Косев, който организира работата по проектите и Кирил Геловски, който освен, че ръководи проектите, отговаря за обезпечаване и поддръжка на материалните бази на дружеството в Севлиево и София. Четиримата действат като един, което е едно от разковничетата за успеха на "Делта Стар". Другото е доверието, което се създава бавно и с години. 

"Делта Стар" изпълнява проекти в най-големите производствени фирми в Севлиево - "Идеал Стандарт-Видима", "Никипласт М", "Хамбергер България", "Паралел" и др. В последните години с дружеството се свързва изграждането на производствени, търговски и административни обекти в София и страната.  

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.