Търсене

Фестивалът "Здравей, здраве" ви очаква в Габрово на 5 и 6 февруари 2022

Фестивалът "Здравей, здраве"  ви очаква в Габрово на 5

И тази година ще се проведе фестивалът "Здравей, здраве", който има за цел да популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти. Лекциите, практиките и демонстрациите ще се проведат на 5 и 6 февруари в зала "Възраждане", Габрово и ще дадат трибуна на лектори и специалисти, споделящи практики, свързани с физическото, менталното и емоционалното здраве на човека. Във фоайето на зала "Възраждане" ще се намира и техника за здравна диагностика.

По традиция гости на фестивала ще бъдат и производители на здравословни био продукти, козметика и натурални изделия, чиито продукти при избор посетителите могат да занесат вкъщи.

Събитието ще се проведе в съответствие с всички необходими противоепидемични мерки, а на 5 февруари от 10:00 до 11:30 часа на входа на залата посетителите без зелен сертификат ще имат възможност срещу заплащане да направят бърз COVID тест от лаборатория Рамус, за да посетят събитието.

Домакин на фестивала "Здравей, здраве" и тази година е Община Габрово. Организира се от клуб Озарение, Йога център Габрово, в партньорство с фондация ОТ БГ и Билкария Елмазови.

Концепцията на събитието, което се реализира за седми път в Габрово, стартирало преди десет години в Пловдив и случващо се ежегодно в двадесет града на България, е доброволна, безплатна и споделена.

На всички лекции, практики и концерти входът е свободен, а за желаещите да станат част от случващото се от домовете си, могат да го гледат през двата фестивални дни онлайн на страницата на фестивал "Здравей, здраве" във Фейсбук или на портал Vcentara.com.

За интересните лектори и практики ще продължим да Ви споделим повече другата седмица, преди фестивала, но ако сме провокирали Вашето любопитство, повече информация можете да намерите на страницата "Здравей, Здраве - гр. Габрово".

Изображение - 10250

Фестивалът "Здравей, здраве" се реализира с медийната подкрепа на Севлиево онлайн

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Извънредни парламентарни избори на 2 април 2023 г.