Търсене

Фотоклуб "Севлиево" става на 10 г., отбелязва ги с изложба

Фотоклуб "Севлиево" става на 10 г., отбелязва ги с изл

Фотоклуб "Севлиево", който преди 10 г. обедини любители фотографи, чиито фотографии днес не отстъпват и на доказани професиосналисти, ще отбележи 10 години от създаването си с изложба. 

Изложбата ще бъде подредена в Бялата галерия на Читалище "Развитие-1870", а откриването е на 7 октомври т.г., от 17.30 ч. 

Историята на севлиевския фотоклуб започва с много ентусиазъм, достатъчно любопитство и любов към снимането. За десетте години на съществуването си клубът има няколко общи изложби и няколко самостоятелни на фотографи. Общото между всички е, че показаните фотографии са с висока художествена стойност. Не липсват и провокативни снимки в добрия смисъл, от които се вижда как окото зад обектива е търсило точната светлина, характерния детайл, мигът в нечий поглед или е запечатал усмивка, тъга, разочарование, учудване. Трудно се улавят такива емоции, но нашите фотографи го умеят. 

Вероятно да 10 години израстването на севлиевските членове на фотоклуба е нормално, но истината е, че те пораснаха защото ги водеше тръпката към това толкова красиво изкуство - фотографията. А и определено са много талантливи. Нещо, което едва ли някой би се наел да отрече.  

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.