Търсене

ГЕРБ обвиниха БСП в договорка с ДПС за вота в Градница

ГЕРБ обвиниха БСП в договорка с ДПС за вота в Градница

Местната структура на ГЕРБ в Севлиево сигнализира Общинската избирателна комисия за извършена груба манипулация от страна на ДПС и БСП, която цели да въведе избирателите в заблуждение и на практика подмяна на реалния им вот, се казва в прессъобщение от ГЕРБ Габрово.  

Със същото се обяснява, че от БСП са разлепили в селото предизборни плакати с логото на БСП, с името и снимката на кандидата на БСП, но с номера в бюлетината на ДПС.

„Това е безпринципна и престъпна  договорка между БСП и ДПС за фокусиране на гласовете в една от двете партии, за да не се разпръснат между тях. Крайната цел е да не се позволи кандидатът на ПП ГЕРБ да стигне до балотаж. Договорката между БСП и ДПС цели със заблуда на избирателите кмет на селото да стане кандидатът на ДПС, който от своя страна да назначи кандидатът на БСП за секретар в кметството“, пишат още ПП ГЕРБ. И заявяват, че ПП ГЕРБ-Севлиево остро осъжда действията на БСП и ДПС и призовава отговорните институции да предприемат мерки с цялата строгост на закона.

В ранния следобед потърсихме за коментар председателят на общинската организация на БСП в Севлиево Петинка Михайлова. Тя отрече да става дума за умишлени действия и обясни, че се касае за грешка. Михайлова нарече обвиненията в договорки с ДПС за безпочвени.

До момента от БСП не са излезли с официален коментар по обвиненията от ГЕРБ.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!