Търсене

Градската библиотека кани на среща с доц. д-р Илиян Матеев

Градската библиотека кани на среща с доц. д-р Илиян Матеев

На 26 април 2023 г. (сряда)q от 17.30 часа, Градската библиотека кани на среща разговор с доц. д-р Илиян Матеев.

Това е поредната образователна беседа от поредицата „Тайните на…”, а темата е  "Интеграцията в Югоизточна Азия: условия, развитие и резултати".

В анонса за срещата от Библиотеката обещават на присъстващите да научат историята на АСЕАН (Асоциация на страните от Югоизточна Азия), как и къде стои в световната икономика и политика в съвремието и отношения на АСЕАН с глобалните и регионални сили.

Ако искате да откриете още една гледна точка към политическото и икономическото развитие на света, отделете един час. Не само ще научите, но и ще имате възможност да споделите своето мнение.

Илиян Г. Матеев е роден и израснал в Севлиево. Преподавател е в ВТУ към катедра  "Икономическа теория и международни икономически отношения".  С неговата научна, професионална и експертна дейност можете да се запознаете на:

https://www.uni-vt.bg/bul/staffinfo.aspx?u=407&zid=51

Последните две книги на доц. д-р по икономика Илиян Матеев, излезли през 2022 година и част от фонда на Библиотеката, са „Югоизточна Азия. Икономическа и политическа интеграция.” и „Източна Азия. Третият център на световната икономика.”

Входът за срещата е свободен.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!