Търсене

Гран При за Гала Ботева от конкурса „Звезден път“

Гран При за Гала Ботева от конкурса „Звезден път“

Гала Ботева с диплом и статуетка, снимка: Upstream Voices

Гала Ботева постигна поредния си успех на конкурсния подиум, този път в Разград, където участва за втори път в националния конкурс за млади певци, танцьори и художници „Звезден път“.  

Гала, която е солистка на вокална формация „Upstream Voices”, с вокален педагог Ценка Горалова, успя да впечатли журито с председател доц. Етиен Леви, и заслужи най-високото отличие в категория „Вокални изпълнители“. С прекрасната балада на Георги Христов „Душата ми е стон“ по текст на Яворов и популярния хит на Алиша Кийс „If I aint got you”, младата певица отвори душата и сърцето си за публиката и бе възнаградена с много аплодисменти. На гала концерта, след обявяване на наградата, Етиен Леви поздрави Гала за изключително емоционалното й представяне и пожела да покорява големите сцени, винаги да пее от сърце и да радва почитателите с таланта си.

С втора награда от същия конкурс се завърна деветгодишната Никол Иванова, за която това бе първото участие в конкурса.

Дванайстото издание на конкурса "Звезден път“ премина под мотото „Детско изкуство за безопасност на движението“. В надпреварата участваха над 200 деца, изпълнители, танцьори и художници от цялата страна.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!