Търсене

"Хелиос" награди най-добрите си дистрибутори за 2018 г.

"Хелиос" награди най-добрите си дистрибутори за 2018 г

Плевенската фирма "Агрина" е най-добрият партньор на "Хелиос" за 2018 г. 

Днес изпълнителният директор на "Хелиос" АД Ивайло Костадинов връчи плакети, грамоти и парични награди на фирмите дистрибутори на "Хелиос", реализирали най-добър оборот през миналата година, както и на дистрибутори, отбелязали ръст в продажбите спрямо предходната 2017 г. 

Голямата награда - плакет "Най-добър партньор" и бонус от малко над 8 хил. лв. отиде във фирма "Агрина". "Благодаря ви, че популяризирате нашите марки, благодаря ви за доброто партньорство и за отдадеността към работата", обърна се към дистрибуторите на "Хелиос" Ивайло Костадинов. 

Изображение - 2551

Сред останалите награди имаше още два плакета - за добър партньор и "Супер търговец". техните носители са реализирали продажби за над 100 хил. лв.

Изображение - 2552

Дистрибуторите с по-малък стокооборот също бяха удостоени с отличия - грамоти за всеки, реализирал ръст в продажбите, но и ваучер с парична награда, която варираше според размера на реализирания ръст. 

Изображение - 2553

Днес "Хелиос" бе домакин на среща с дистрибуторите на фирмата, на която освен обсъждането на делови въпроси, се срещнаха представители на фирми от цялата страна, които работят с лидера в продажбите на селскостопански, индустриални и вътрешни гуми, позиционираното в Севлиево акционерно дружество "Хелиос". Дружеството има дистрибуторска мрежа в цялата страна, притежава и модерна складова база, в която се съхранява голям асортимент гуми за леки, лекотоварни и товарни автомобили, гуми за селскостопански и строителни машини, гуми за специална и кариерна техника.  

автор: Емилия Димитрова

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!