Търсене

"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си

"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си

"Поради ежедневната необходимост на някои наши клиенти, предимно земеделски производители, от сервизната и магазинната ни дейност, взехме решение да осигурим дежурни служители в обекта ни срещу служебния вход на стадион "Раковски".

Това уточнение направиха днес от "Хелиос" АД, откъдето по-рано този месец обявиха, че преустановяват работа с клиенти в сервизите и магазините си, както и посрещането на гости в едноименния хотел, до 29 март т.г.

За да осигурят обслужване на своите клиенти, от дружеството предоставят ежедневно, от 8.30 ч. до 17.30 ч. дежурен екип, но само в магазина на зона "Изток" № 1. 

От ръководството на "Хелиос" АД призовават всички, които ще ползват услугите им, за разбиране и спазване на мерките против разпространението на Ковид 19.

Един от най-големите търговци на гуми в страната спря работа с клиенти на 18 март т.г. "Ежедневната кореспонденция, която имаме с държави, сериозно засегнати от вируса (Китай, Италия, Германия) ясно ни насочва към единствената мярка, която може да намали разпространението му и това е максималната изолация на възможно най-много хора", написаха от компанията в писмо до медиите. 

Оттам обявиха, че техен приоритет е здравето на колегите им и клиентите и независимо от загубите, които ще понесат, това е най-добрата и сигурна мярка спрямо тях.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!