Търсене

"Хвани и пусни" - за детски риболовен турнир по случай 1 юни призовава малки рибари Община Севлиево

Снимка: Pixabay

Община Севлиево, Българска федерация по риболовни спортове и Централна рибно-опазваща организация "Александър Стамболийски" организират риболовен турнир за деца по повод 1 юни - Ден на детето.
 
Турнирът „Хвани и Пусни" ще се проведе на 2 юни (неделя) на язовир "Янтра" и ще бъде по правилата на Българската федерация по риболовни спортове, секция „Плувка деца“.
 
Турнирът ще продължи само един ден и около два часа, а малките риболовци ще бъдат разположени в два сектора с по 25 бокса. Максималният брой състезатели е 50.
 
Те могат да бъдат деца, навършили 8 до 11 години и не по-големи от 16 години. Ще има и пет допълнителни сектора "junior" под малката група. Всяко дете трябва да има със себе си пълнолетен придружител, който по време на риболова може да му помага с разпъване на риболовните принадлежности, закачането на стръв, кепване на риба от водата и откачане.
 
Всички секторни победители ще получат купа и медал, а всяко дете ще получи индивидуален подарък, издават организаторите.
 
За участие е необходимо предварително записване в риболовен магазин „При Вандера“ - Севлиево или на телефон: 0896272067.
 
Ето и програмата на турнира по часове:
 
7:30 ч. – пристигане на водоема
8:00 ч. - теглене на жребий и настаняване на участниците по боксовете
8:55 ч. - тежка захранка
9:00 ч. - старт на състезанието
11:00 ч. - край на надпреварата
11:30 ч. - претегляне на улова
12:30 - награждаване на най-добрите
 
"Севлиево онлайн" пожелава на слука на всички, които ще премерят сили в това състезание. 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!