Ideal Standard е партньор на проекта „Моята къща“
Христо Караиванов, директор продажби България на Ideal Standard (в средата), снимка: blog.idealstandard.bg

Новата програма за строителство на еднофамилни къщи „Моята къща“ събира водещи производители от строителната индустрия в България, сред които и лидерът в решенията за баня Ideal Standard. Създател на проекта „Моята къща“ е архитект Юри Ангелов.

На 28 януари бе сключен меморандум между партньорите, като основната му цел е българското семейство да получи възможност за изграждането на качествен дом с най-добрата среда за живот. Ексклузивен партньор за финансиране по проекта е Банка ДСК.

Основното предимството на програма „Моята къща“ е възможността клиентите да получат краен комплексен резултат, гарантиран от едно място, като спестят време и средства. Фирмите партньори залагат на силна обща ангажираност към българското семейство и неговото развитие чрез изграждането на еднофамилни къщи в цялата страна. Програма „Моята къща“ предлага един от най-цялостните модели за информиран избор на хората, които искат собствена къща. Голям избор от къщи с готови проекти, 3D визуализации и макети, които могат да бъдат съобразени и променени спрямо индивидуалните изисквания на клиента.

В основата на модела е заложена възможността за информиран избор на собственика измежду много възможности. Избягва се традиционният дълъг и тромав процес на съвместна работа и лутане с един проектант. Освен това не са необходими повече срещи с различни строители, откриване на заложените капани и рискове чрез сгрешени количествени сметки, неясноти, подвеждащи цени и финансови условия.

Така вместо месеци работа изпълнени с уговорки и съмнения (първоначално с проектанти, а впоследствие и със строители), Програмата предлага възможност на клиентите сами да направят  своя избор на всичко едновременно- проект, строителство и крайна  цена - комплексна  отговорност от една ръка. Програмата осигурява напълно целия процес - от избора на проект до въвеждане на сградата в експлоатация, като работи съвместно с българските общини и институции, Комисията за защита на потребителите и неправителствени организации, работещи в полза на развитие на децата и др.

31 300 лв. събра "Севлиево 21 век" за МБАЛ "Д-р Ст. Христов"
Бизнес
Общината няма да разпределя дивидент от търговските си дружества
Бизнес
Клиент на "Хелиос" от Силистра спечели автомобил Форд Фокус
Бизнес
Конкурсът „Баня на годината“ отличи най-оригиналните дизайнерски проекти
Бизнес
Три торти, трима акционери и тиха наздравица белязаха 30 години "Хелиос" АД
Бизнес
Lidl и Kаufland даряват 300 хил. лева за купуването на респиратори
Бизнес
Късметлията на "Хелиос" днес си тръгна със спечеления автомобил
Бизнес
Едноличните търговци внасят осигурителни вноски до 30 юни
Бизнес
"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си
Бизнес
Златен медал за качество за санитарните продукти Ideal Standard и Vidima
Бизнес
Дарението на "Севлиево 21 век" за болницата пристигна, след Великден влиза в употреба
Бизнес
От днес обектите на "Хелиос" АД работят с обичайното работно време
Бизнес
Животоподдържаща апаратура закупи "Севлиево 21 век" за болницата
Бизнес
"Севлиево 21 век" обявява дарителска кампания заради Covid 19
Бизнес
Севлиевска фирма за бельо започна да шие предпазни маски
Бизнес
НАП няма да спре да запечатва обекти, но ще бъде снизходителна
Бизнес