Ideal Standard - с най-новите си иновации на ISH във Франкфурт
снимка: архив 2015

От 14 до 18 март във Франкфурт  ще се проведе най-голямото световно изложение ISH, където на всеки две години си дават среща най-големите компании в сферата на иновативния дизайн в банята,  ефективните технологии в отоплението и климатизацията и възобновяемите енергийни източници. "Идеал Стандарт Интернешънъл" традиционно ще вземе участие, представяйки своите последни иновации в областта на ефективното управление на водата.

В продължение на повече от 100 години  Идеал Стандарт моделира санитарната индустрия с водещите си иновации. Продукти като едноръкохватковият смесител с керамичен затварящ механизъм, тоалетната без ринг или ултра-плоското поддушово корито, са нововъведения на компанията от последните педесет години.  През 2015 година "Идеал Стандарт"  за първи път представи на пазара своята революционна технология Aquablade, ненадмината в ефективното измиване на тоалетната, получила десетки международни награди за дизайн и високо оценена от потребителите.

Уникалната, иновативна технология на измиване в тоалетната е еквивалент на откриването на реактивния двигател

Благодарение на солидната си експертиза в разработката и производството на керамични изделия  и смесители, "Идеал Стандарт"  има уникалната позиция да продължи да играе водеща роля  в бранша, предоставяйки висококачествени и новаторски решения както за баните в жилищните сгради, така и за обществени нужди, включително  специфични области като здравните заведения.

Надграждайки богатото наследство в областта на иновациите тази година на ISH  "Ideal Standard" представя няколко иновативни продуктови решения:

• Intellimix  - сензорно-задействащ се смесител, който предоставя едновременно сапун и вода от едно и също устройство, задавайки нови стандарти в ефективното управление на ресурси и качеството на потребителското изживяване.

• Смесители  Markwik 21+ и мивки Contour 21+, които са изключително ефективна комбинация за борба с разпространението  на  бактерии в болничните заведения.

• Колекцията за цялостно обзавеждане на жилищни и хотелски бани Connect Air, вече допълнена със смесители със забележителен дизайн,  постигайки  лекота и ефирност  като израз на модерността. 

• Ултра тънки и супер здрави мивки Ipalyss™, които включват най-новата иновация на "Идеал Стандарт", ултра тънкия керамичен материал Diamatec. Този нов патентован материал е разработен с уникален микс от специално разработени и пречистени материали, като в резултат той е изключително здрав.

Всички изброени по-горе иновации са насочени към решаването на съвременните проблеми на света.  Глобалните тенденции имат значителен принос в използването на най-ценният ни ресурс, водата.  Демографските промени, необходимостта от устойчиво използване на ресурсите, борбата с инфекциите в здравните заведения, и нарастващото влияние на дигитализацията в нашия живот, изисква по-всеобхватни решения. 

Това, което прави представянето на "Идеал Стандарт" на тазгодишното изложение ISH различно от предишните е, че компанията предприема важна стъпка в еволюционното си развитие.  Ето как определя този момент Торстен Тюрлинг, главен изпълнителен директор на "Идеал Стандарт Интернешънъл": "Нашият път е ясен: ще инвестираме сериозно в растеж, като се фокусираме върху нуждите на нашите клиенти професионалисти, и развиваме иновации чрез свързана интелигентност. В крайна сметка, за всички нас най-важно е да добавяме стойност за нашите клиенти.

Компанията залага не само на продуктови иновации. Тя си поставя за цел да направи връзката с професионалистите лесна и удобна, чрез подобрени дигитални инструменти и услуги с добавена стойност. Да помогне на архитекти, строители, дизайнери, инсталатори, търговци  да издигнат своя бизнес, това е  значението на свързана интелигентност за "Идеал Стандарт". Да работи с тях като им предоставя решения, които отговарят на техните предизвикателства и техните нужди, които използват водата по-ефективно, които са по-лесни за инсталация, по-трайни или използват иновативни материали и модерни форми. 

31 300 лв. събра "Севлиево 21 век" за МБАЛ "Д-р Ст. Христов"
Бизнес
Общината няма да разпределя дивидент от търговските си дружества
Бизнес
Клиент на "Хелиос" от Силистра спечели автомобил Форд Фокус
Бизнес
Конкурсът „Баня на годината“ отличи най-оригиналните дизайнерски проекти
Бизнес
Три торти, трима акционери и тиха наздравица белязаха 30 години "Хелиос" АД
Бизнес
Lidl и Kаufland даряват 300 хил. лева за купуването на респиратори
Бизнес
Късметлията на "Хелиос" днес си тръгна със спечеления автомобил
Бизнес
Едноличните търговци внасят осигурителни вноски до 30 юни
Бизнес
"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си
Бизнес
Златен медал за качество за санитарните продукти Ideal Standard и Vidima
Бизнес
Дарението на "Севлиево 21 век" за болницата пристигна, след Великден влиза в употреба
Бизнес
От днес обектите на "Хелиос" АД работят с обичайното работно време
Бизнес
Животоподдържаща апаратура закупи "Севлиево 21 век" за болницата
Бизнес
"Севлиево 21 век" обявява дарителска кампания заради Covid 19
Бизнес
Севлиевска фирма за бельо започна да шие предпазни маски
Бизнес
НАП няма да спре да запечатва обекти, но ще бъде снизходителна
Бизнес