Търсене
С лекоатлетически крос за деца и ветерани

"Идеал Стандарт-Видима" подкрепя Националния фестивал „Семе българско“ с добавена стойност здраве

Севлиево онлайн

Лекоатлетически крос за деца и ветерани организира „Идеал Стаандарт-Видима" в първия ден на Националния фестивал „Семе българско“, чийто домакин е Севлиево на 16 и 17 април Инициативата е в подкрепа на идеята на фестивала, чието съдържание е изцяло българско и свързано с нашето здраве – физическо и духовно.

Кросът ще се проведе на 16 април в парк „Казармите“ в Севлиево с начален час 11.30. Тридесет минути преди началото участниците трябва да се регистрират, предупреждават организаторите.

Отборните участници вече са заявили ,частието си, а тези, които не са го направили, могат да се запишат на съдийската маса преди старта.

Общо осем възрастови групи ще се включат в надпреварата. Най-малките бегачи са на възраст до 6 години, а най-големите – от 9 до 12 клас. Заедно с тях в инициативата имат възможност да участват и ветерани, за които няма възрастово ограничение. Ограничения няма и по отношение на пола – момичета и момчета ще премерят бързина на трасе, дълго 200 метра, с настилка от тротоарни плочки, без денивелация. За най-малките регламентът предвижда една обиколка на трасето, а за най-големите – четири обиколки.

Класиралите се до трето място във всяка възрастова група ще бъдат наградени с медали и предметни награди на официалната трибуна на „Семе българско“ в 13:30 часа.

Община Севлиево и организаторите на фестивала благодарят на „Идеал Стандарт“ за подкрепата и дългогодишното ползотворно партньорство.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.