Търсене

"Идеал Стандарт-Видима" издаде "Гордостта на Севлиево"

"Идеал Стандарт-Видима" издаде "Гордостта на Севл

Книгата „Гордостта на Севлиево“, издадена от „Идеал Стандарт-Видима“ по случай 25 години „Идеал Стандарт“ в България, бе представена официално тази вечер. Луксозното издание съдържа информация за дейността и успехите на всички клубове, отбори, школи, състави и групи, подпомагани от компанията през последните 25 години.  А бърза справка със съдържанието от последната страница показва, че на практика в Севлиево няма успял човек или група, без в това в някаква степен да има участие „Идеал Стандарт-Видима“.

Изображение - 1991 „С пълно право избрахме това заглавие на книгата, каза при нейното представяне изпълнителният директор и член на Съвета на директорите на компанията Ярослав Дончев. Тайната на един успех са дългогодишен труд на амбициозни и добри учители и треньори, трудолюбиви деца и просперираща компания като нашата, която да застане зад тях“, каза той.

Изображение - 1992 Героите на тази книга сте всички вие, обърна се към десетките в залата на фирмения тернинг-център директорът „Човешки ресурси“ за Източна Европа Милена Богданова. Тя благодари на авторите на изданието – Свегла Георгиева и Моника Костадинова от екипа на „Идеал Стандарт-Видима“ и Маргарита Георгиева от екипа на печатница „М-Прес“. „Тази книга има историческа стойност, защото в нея е събрано всичко, постигнато за 25 години в Севлиево, подчерта г-жа Богданова. „Убеден съм, че това е само първото й издание“, не скри амбициите си за книга с продължение Ярослав Дончев.

„Гордостта на Севлиево“ е луксозно издание с добре премерено съотношение между текст и снимки, което съдържа систематизирана и добре подбрана информация за всички постижения на севлиевци за последните 25 години. А Милена Богданова със сигурност е права, че книгата един ден може да бъде библиографска ценност.

   

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!