Търсене
По повод Световния ден на водата

"Идеал Стандарт-Видима" представи последните иновативни продукти, проектирани с мисълта за пестене на вода

За „Идеал Стандарт-Видима“ разумното и отговорно отношение към най-ценния ресурс е приоритет както в производствените процеси, така и при създаването на продукти, обявиха днес от компанията по повод Световния ден на водата 22 март. 

През 2021 г. в „Идеал Стандарт-Видима“ експлоатираха четири промишлени и две битови пречиствателни станции, през които са пречистени 370 379 м3 производствени и 15 174 м3 битови отпадни води. Във връзка с по-специфични технологичен процес в завода за санитарна керамика, използваните и съответно пречистени води са в пъти повече от тези в завода за арматура. Поради спецификата на работа в завода за керамика се използва рециклирана вода, като за 2021 г. количеството й е 36% от общо използваната вода в завода.

С мисъл за пестенето на вода проектират и разработват продуктите в компанията, а някои от последните иновации са:

Изображение - 10512Aquablade технология в тоалетна чиния Тип 4 дава най-доброто измиване с най-малко вода в сравнение с всяка друга алтернатива на пазара  

Изображение - 10511FirmaFlow водноефективен керамичен затварящ механизъм, усъвършенстван вариант на оригиналната иновация на Ideal Standard отпреди 50 г., снимка: "Идеал Стандарт-Видима"  

Изображение - 10510Intellimix пести 85% вода, благодарение на интелигентната си функция да управлява целия процес на миене на ръцете, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"  

Изображение - 10509Idealrain Evo ръчни душове, 57% по-малък разход на вода без компромис в комфорта, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"  

Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.