„Идеал Стандарт-Видима“ - успешен старт и перспективи за 2021

Как започна 2021 г. за най-големия работодател в региона и какви са перспективите за развитие на компанията в следващите месеци 

От началото на 2021 г. заводите на „Идеал Стандарт-Видима“ работят на пълни обороти, информират от компанията. Перспективите са за разширяване на производството и увеличаване капацитета както на завода за санитарна арматура, така и на завода за керамика.

За реализацията на това през последните години бяха направени инвестиции в нови технологии. Гласуваното доверие от страна на "Идеал Стандарт Интернешънъл" утвърждава българската компания като стабилна организация и я нарежда сред водещите в санитарната индустрия в Европа.

Устойчивостта на компанията и перспективите за нейното развитие предлагат много възможности за професионална реализация в различни области.

Само от началото на тази година близо 200 души са започнали работа в „Идеал Стандарт-Видима“ АД. Над 170 от новопостъпилите работят в производствата на двата завода.

Най-търсени са позициите на полирчик, леяр, монтажник на изделия, работник покриване метални повърхнини, машинен оператор-отливар на керамични изделия, окачествител бяла инспекция (виж в секция „Свободни работни позиции“ на сайта www.idealstandard.bg: https://www.idealstandard.bg/bg/jobs.html).

Всеки новопостъпил преминава задължително обучение за навлизане в работата и усвояване на ключови знания и умения за професията.

Грижата за работещите е приоритет номер едно за компанията с осигуряването на безопасни, ергономични и здравословни условия на труд. В настоящата епидемична обстановка компанията отново е модел в грижата към здравето на свои работници и служители.

Постиженията на екипите в България получиха високо признание от ръководството на "Идеал Стандарт Интернешънъл" като спечелиха множество призове за изключителни постижения през 2020.

НАП въвежда двойна защита при плащанията през виртуален ПОС
Бизнес
Електронни касови бележки ще заместят хартиените
Бизнес
„Идеал Стандарт-Видима“ - успешен старт и перспективи за 2021
Бизнес
Стартира 17-то издание на конкурса "Баня на годината"
Бизнес
Данъчната кампания 2021 г. започва на 11 януари
Бизнес
В АПИ бяха отворени офертите за избор на строител на тунел под Шипка
Бизнес
30 години по-късно: "Гален - фамилия" продължава традицията
Бизнес
Как 30 г. една фамилия пише история и създава традиции
Бизнес
Together World Tour - Ideal Standard предприема околосветско пътуване
Бизнес
До края на декември земеделците избират как да облагат доходите си
Бизнес
Започна данъчна кампания 2021 г.
Бизнес
Наградите в 17-то издание "Баня на годината" ще бъдат връчени на 22 март
Бизнес
Идеал Стандарт вдъхновява с премиерата на уникални събития
Бизнес
Как една българска ферма за охлюви оцелява с много труд и упорство
Бизнес
15 проекта за баня бяха отличени снощи в 17-тото издание "Баня на годината"
Бизнес
"Идеал Стандарт-Видима" през 2020 г. продължи инвестиционната си програма въпреки изпитанията
Бизнес