Идеал Стандарт задава ново ниво на хигиена с решения за обществените санитарни помещения

Идеал Стандарт, компания, специализирана в решения за бани и обществени санитарни помещения, помага на проектантите да създадат красиви и устойчиви решения за обществени места с ново ниво на хигиена, благодарение на цялостното си портфолио от дизайнерски и функционални продукти.

Производителят представя интерактивна брошура за намиране на решения, позволяваща на архитектите и дизайнерите лесно да заявят своите изисквания и да намерят най-подходящото решение за техния обект.

Специализираните продукти  на Идеал Стандарт за оборудване на обществени санитарни помещения се отличават с иновативност и са носители на награди за дизайн. Те са специално разработени да помогнат на дизайнерите да създадат пространства с по-високо ниво на хигиена и  да допринесат за постигане на устойчивост. Дали това са големи хотели, обществени сгради, модерни ресторанти или офис пространства, продуктите на Идеал Стандарт удовлетворяват ежедневните практически нужди на съвременните потребители и на пост-пандемичния свят.

Ян Петер Тевес,  hлавен изпълнителен директор на Идеал Стандарт, заяви: „Очакванията на хората относно хигиената днес са особено високи, като те се нуждаят от сигурност, че обществените санитарни помещения, които използват, отговарят на стандартите. Ниеq в Идеал Стандартqидеал стандарт, предоставяме решения, които не просто отговарят на стандартите, но и са красиви. Ние предлагаме ново ниво на хигиена.“

Нашият бранд от десетилетия е воден от експерти в хигиената и дизайна. Знаем, че всеки продукт, който намира място в обществените санитарни помещения, трябва да функционира безупречно, като в същото време изглежда прекрасно и дава стойност за потребителя. Избирайки от продукти, удостоени с множество награди, проектантите могат да създадат среда, която да надмине очакванията на потребителите.“

През последните години Идеал Стандарт представи на пазара разнообразни продукти с фокус върху хигиената. Intellimix е един от тях. Създаден да смесва вода и сапун при всяко измиване, следвайки инструкциите на дигитален екран, Intellimix е напълно безконтактен и гарантирано повишава стандарта за хигиена в обществените места. Идеален за офиси, места за отдих, както и места с голям трафик, като търговски центрове, хотели, ресторанти и летища. Смесителят намалява значително разхода на вода и сапун и допринася за устойчивостта.  Иновативният смесител получи две престижни награди:  Red Dot Award  2021 за продуктов дизайн  и  iF DESIGN AWARD 2021, признание на производителите по целия свят за най-висок стандарт на качество, иновативност и функционалност.

 

За да научите повече за решенията на Идеал Стандарт за обществени санитарни помещения, посесете нашия уеб сайт.

Мащабна трансформация и хитови продукти в завода за санитарна керамика на „Идеал Стандарт-Видима“
Бизнес
Михаил Йонков и Ренета Николова са новите президенти на Ротари и Интеракт
Бизнес
Идеал Стандарт задава ново ниво на хигиена с решения за обществените санитарни помещения
Бизнес
Проверките на НАП излизат и извън борсите за плодове и зеленчуци
Бизнес
Лидл България подкрепя ИМКА в Габрово по програма "Ти и Lidl за по-добър живот“
Бизнес
НАП проверява интернет търговците, милиони лева данъци не са платени
Бизнес
В СЦДП демонстрираха иновативна система за цифрово измерване на дървесина
Бизнес
Електроразпределителните дружества искат компенсации за загубите, които понасят
Бизнес
До 20 000 лв. могат да получат хората с увреждания за започване на собствен бизнес
Бизнес
В "Идеал Стандарт-Видима" изпратиха поредните стажанти
Бизнес
Започва кандидатстването за стипендиите на сдружение "Севлиево 21 век"
Бизнес
Днес в Севлиево отвори врати гастроном от веригата руски магазини "Березка"
Бизнес
Данъчните започват масови проверки за ДДС на вносни стоки
Бизнес
Билковите води и продукти на InaEssentials вече се предлагат в Севлиево
Бизнес
Стартира 18-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2021
Бизнес
Габрово е осма сред областите у нас по средна заплата
Бизнес