Търсене

Имунизации срещу подварианта на Омикрон XBB 1.5 и кои специалисти ще преглеждат през октомври в ДКЦ-1

Севлиево онлайн
Д-р Бонка Попова, онколог, преглежда в Севлиево на 12 септември

В ДКЦ-1-Севлиево започнаха имунизации с новата ваксина срещу Covid-19. Имунизациите се поставят всяка сряда, от 14 ч, с предварително записване на регистратура на тратия етаж, съобщават от медицинското заведение.

Оттам уточняват, че новата ваксина Pfizer е срещу подвариант XBB 1.5 на Омикрон, а ваксините са предназначени за лица над 12 г. и се прилагат еднократно.

На 20 октомври преглежда д-р Димитър Диков.

Д-р Диков е рентгенолог, мамолог и онколог. Извършва диагностика и лечение на млечната жлеза, извършва и мамографии. Прегледите при него са само срещу заплащане и след предварително записване. 

На 20 октомври прегледи ще има и ортопедът-травматолог д-р Виктор Точков.

Извършва диагностика, лечение и операции на опорно-двигателния апарат. Специалист в областта на артроскопската хирургия, в частност хирургия на колянната става (увреди на менискусите, коленните връзки, ставния хрущял и др.) и спортната травматология.

Прегжледите са срещу заплащане и с карти на застрахователни дружества. 

На 25 октомври в ДКЦ-1-Севлиево ще преглежда д-р Бонка Попова.

Д-р Попова е онколог, завеждащ отделение в габровската МБАЛ "Д-р Тота Венкова". В портфолиото й се уточнява, че осигурява съвременно онкологично лечение, в това число диагностика и проследяване на онкологични заболявания. Преглежда след предварително записване на регистратурата на диагностично-консултативния център, а прегледите са срещу заплащани или с направление от личния лекар.

Д-р Пейо Мишев от Клиника по съдова хирургия към МБАЛ "Св. София" - София ще преглежда на 26 октомври.

Консултацията включва медицински преглед и доплерова сонография и е след предварително записване. На д-р Пейо Мишев може да се доверите за съвременно лечение на венозни, артериални и лимфни заболявания на крайниците, както и ултразвуково доплерово изследване.

За повече информация относно прегледите на всички специалисти в ДКЦ-1-Севлиево, може да направите справка в сайта на медицинското заведение или на тел. 0675 342-15 и 0675 966-93. 

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.