Търсене

Ивелин Стоянов: Нуждаем се от истинска промяна, за да отприщим потенциала на нацията

Ивелин Стоянов: Нуждаем се от истинска промяна, за да отприщим п

Ивелин Стоянов - водач на листата на "Демократична България" за избирателен район Габрово

Парламентарни избори на 14 ноември 2021 г. 

 Аз съм Ивелин Стоянов. Живея и работя Габрово. Избрахте ме за ваш представител в 46 Народно събрание и сега за трети път имам честта и отговорността да водя листата на "Демократична България" в Габровски избирателен район. Лоялен съм към избирателите на "Демократична България" и няма да предам доверието им.

Вярвам, че на 14 ноември гражданите на България ще гласуват за управление, което да ни донесе свобода, законност и модернизация. Моля за вашето доверие, за да създадем алтернатива на корупционния модел, задушаващ развитието на България.

Вярвам, че България може да се движи с много по-висока скорост в развитието си, да има своето достойно място сред успешните и развити държави, където свободата и предприемаческият дух създават благосъстояние и растеж.

Изображение - 9971

Време е политическите партии ГЕРБ и ДПС да понесат вината си за бруталните корупционни схеми, превърнали България в най-бедната държава в Европейския съюз .

Животът в 7 Многомандатен избирателен район Габрово е пъстър и контрастен, проблемите на жителите му - също. За да оправдае доверието на своите избиратели нито един политик не бива да губи връзката с хората и истинския живот.

Знам, че в живота на жителите на община Севлиево един от основните проблеми е водоснабдяването.

Проблем, който датира от близо 40 години, а хората от Севлиево и севлиевските села са се наслушали на обещания. Аз смятам, че решаването на този проблем изисква политическа воля, но управляващите в последните години от ГЕРБ, ДПС  и БСП не показаха такава. Не е вярно, че не е имало финансови ресурси. През годините пари имаше, но те бяха насочени към чекмеджета и изнесени на милиони с чували от банки.

Изображение - 9972

Като член на комисията по транспорт и съобщения  в 46 Народно събрание имах възможността да се запозная и с нерешения проблем с обходния път на Севлиево.

Обходът на Севлиево е от изключителна важност,

особено след като се започне строежа на  тунела под Шипка. В момента трафикът от  магистрала "Хемус" към Габрово и Южна България минава през града. Община Севлиево обеща преди две години, че започва да изгражда обхода, но в момента е едва на ниво договор с проектант. Не община Севлиево, а държавата трябва да се погрижи за безопасността на жителите на общината. Изисква се и по-голяма активност от органите на местното самоуправление, такова за съжаление аз не виждам.

Ремонт на Ремонта. Така е в държавата, така е в община Севлиево.

На срещите ми с вас вие споделяте, че една година Севлиево е разкопан, правят се едновременно ремонти на много улици, сред които главните и най-натоварени. На прага на зимата градът е в разкопки, окопи, ограничения за движение, кал и мръсотия. Запознати твърдят, че качеството на ремонтните работи тепърва ще отвори нови проблеми.

Споделяте, че по време на дъждове улиците на Севлиево се превръщат в реки, че водата не се оттича през запушените дъждоприемни шахти, а стои по улиците и създава невъзможност за нормално движение. Шахтите не я поемат, защото някъде са над нивото на асфалта, другаде не са почиствани с години. Ситуацията със сигурност се е усложнила от ремонтните работи на улици и тротоари, започнати едновременно на различни места в града. Експертите да кажат дали се пести от някои технологични операции и дали това няма да е за сметка на гражданите, които цяло лято търпят хаос, безводие и дишат мръсен въздух. 

Повече независим контрол е нужен и спиране на порочните практика близки фирми до управляващите да печелят нагласените обществените поръчки.

Нуждаем се от честни избори и от истинска промяна, за да отприщим потенциала на нацията. Това е моето разбиране за дълг и патриотизъм.

Скъпи приятели от Габровска област, моля за вашето доверие!

Гласувайте с номер 30 и преференция 101. Благодаря Ви!

 

Ген. Атанас Атанасов - съпредседател на "Демократична България: 

Изображение - 9973

При обиколките ми в страната, и сега, при посещението ми в Габровски регион, разбирам, че сериозната здравна и задаващата се икономическа криза са това, от което хората се тревожат най-много. Непоследователните мерки, които не създадоха спокойствие, а напротив, допълнително напрегнаха бизнеса, заработват или твърде бавно, или не дават очаквания резултат. Необходимо е да бъде изграден сериозен и обоснован здравен и икономически план за действие.

Ние, от „Демократична България“ ще работим за солидно мнозинство в новия парламент, което да излъчи компетентно и адекватно правителство. Правителство, което да е в състояние да се справи с тези тежки задачи. 

За Габрово и региона е важно да получат местен представител, който разбира добре проблемите на региона и аз смятам че в лицето на Ивелин Стоянов те имат достоен и честен човек, който ще работи за хората. Затова моля за вашата подкрепа на 14 ноември с номер 30 и преференция 101.

 

Текстът е предоставен от предизборния щаб на "Демократична България" 

 

Ивелин Стоянов предупреждава, че купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!