Търсене

Иво Тодоров и Кристияна Колева станаха шампиони на България по джудо

Иво Тодоров и Кристияна Колева станаха шампиони на България по джудо

Победителите са най-високо на почетната стълбица, снимка: СК "Раковски", колаж: "Севлиево онлайн"

Иво Тодоров и Кристияна Колева от клуба по самбо и джудо "Раковски" в Севлиево станаха шампиони на България на провелия се в последните два дни на март Държавен личен шампионат по джудо за момчета и момичета.
 
Домакин на надпреварата бе спортна зала "Борис Гюдеров" в Перник, в която премериха сили над 440 деца от 51  клуба в страната. Севлиевският клуб "Раковски" бе представен от 10 състезатели.
 
В най-многолюдната категория до 34 кг, в която се състезаваха 64 момчета, Иво Тодоров се изкачи най-високото стъпало и завоюва златен медал и званието шампион на страната. В категория 44 кг при момичетата Кристияна Колева също спечели златния медал и шампионската титла.
 
В категория 42 кг при момчетата Йоан Иванчев достигна до бронзовия медал след страхотно проведени схватки. В категория +60 кг малко не достигна Светлин Станев да спечели медал, като се нареди на седмо място.
 
Останалите представители на клуба Павел Кирилов, Георги Тодоров и Константин Иванов (кат. 30 кг), Кристиан Николов (кат. 34 кг), Емил Ненчев и Аркан Сопотлиев (кат. 55 кг) показаха добра игра, но не успяха да се класират между първите десет.
 
От Спортен клуб по самбо и джудо "Раковски" изказват благодарност на всички, които осигуриха възможност децата да се подготвят и участват в състезанието.
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!