Търсене

Иво Тодоров и Кристияна Колева станаха шампиони на България по самбо

Иво Тодоров и Кристияна Колева станаха шампиони на България по самбо

Кристияна Колева заслужи мястото си на върха на почетната стълбица, снимка: СК "Раковски"

Иво Тодоров и Кристияна Тодорова от клуба по самбо и джудо "Раковски" в севлиево станаха шампиони на България на провелия се на 25 и 26 май в "Арена Асарел" в Панагюрище Държавен личен отборен шампионат за деца и юноши младша възраст.
 
Двамата завоюваха победите си през първият състезателен ден. Иво Тодоров се състезава в категория 34 кг., а Кристияна при момичетата в категория 46 кг.
 
Изображение - 13584Златен медал за Иво Тодоров, снимка: СК "Раковски"  
 
Двамата дублираха титлите  си, след като преди този турнир станаха шампиони на страната и по джудо. 
 
В кат. 30 кг. севлиевският клуб бе представен от Константин Иванов, който завоюва сребърен медал, Павел Кирилов, който загуби схватката за бронзово отличие, и Георги Тодоров, който показа отлична игра, но след победа и загуба не успя да се класира.
 
В кат. 34 кг. другият наш състезател Кристиан Николов постигна победа и регистрира една загуба. В категория 46 кг. Йоан Иванчев остана втори след загуба на финала, а Аркан Сопотлиев (55 кг.) не успя да се класира сред първите десет.
 
Във втория състезателен ден Севлиево имаше един представител при юношите младша възраст - Владимир Фукаров (кат. 65 кг.), който не успя да се класира сред призовите места.
 
От ръководството на клуба изказват благодарност към Димо Стефанов за осигурения транспорт на състезателите, както и на всички които подкрепят клуба.
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!