Търсене

Иво Тодоров е шампион на България по самбо за 2022 г.

Севлиево онлайн
Иво Тодоров е шампион на България по самбо за 2022 г.

Иво Тодоров - малкото момче, голям спортист, снимка: СК "Раковски"

След пет безапелационни победи Иво Тодоров от спортен клуб по самбо и джудо "Раковски" Севлиево стана шампион на България за 2022 г. в самбото.
 
Иво се състезава в категория 30 кг. и пребори силната конкуренция в Държавния личен шампионат по самбо за деца.
 
Шампионатът се проведе на 21 май, домакин бе спортната зала на столичния стадион "Локомотив". Участваха 241 състезатели от 28 клуба в страната. Севлиевският клуб "Раковски" бе представен изключително успешно от трима състезатели.
 
При момичетата пет секунди разделиха Мелиса Халил от шампионската титла в категория 38 кг и тя остана втора. Владимир Фукаров  се окичи с бронзово отличие в своята категория 55 кг.
 
Изображение - 10802Треньорът Евгени Генов с Мелиса Халил, Иво Тодоров (в средата) и Владимир Фукаров, снимка: СК "Раковски"  
 
От ръководството на клуба изказват благодарност на Асоциацията на българските самбисти, в лицето на нейния председател Димитър Димитров, за осигурените нощувка и храна по време на шампионата, както на Момчил Кънев - управител на "Никипласт-М", на завода за санитарна керамика на "Идеал Стандарт-Видима" и на всички, съпричастни с дейностите в клуба и подкрепящи състезателите.
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!