Търсене
Община Севлиево информира за промяна в местата за гласуване

Избирателите от шест градски секции ще гласуват на ново място, ето къде се закриват секции и се отварят нови

Севлиево онлайн
Избирателите от шест градски секции ще гласуват на ново място, ето къде се закриват секции и се отварят нови

Избирателите, които досега са гласували в шест секции в града, на 2 октомври ще гласуват на ново място. Промяната касае гласоподавателите, които досега са упражнявали вота си в двете секции в МБАЛ "Д-р Стойчо Христов", в Държавната психиатрична болница, в двете секции в Южния комплекс и в сградата на СБА. 

Избирателите, които досега са гласували в секцията в СБА, на извънредните парламентарни избори през октомври ще гласуват в Средно училище "Васил Левски" (гимназията). Пълният обхват на  гласоподавателите по постоянен адрес може да бъде видян в края на този текст. 

Гласувалите досега в двете секции в Общинската болница, през октомври ще гласуват в Професионална гимназия "Марин Попов", където ще бъдат разкрити две секции на мястото на досегашните в болницата. 

Тези, които досега са гласували в Психиатричната болница, на 2 октомври ще гласуват в Абаджийското училище. 

Гласувалите в двете секции в ж.к. "Митко Палаузов" на предстоящия вот ще упражнят вота си отново в две секции, но в Детска градина "Пролет 1" (до Пожарната). 

Промяна има и за гласоподавателите от с. Карамичевци. Те ще гласуват в секцията в с. Батошево, тъй като броят им не отговаря на минималния за образуване на секция. 

Подробен списък по местоживеене на избирателите и местата, където ще гласуват - тук

Със заповед на кмта на Севлиево от 10 август т.г. са образувани 66 избирателни секции за община Севлиево, от които 30 са в града. При наличие на желаещи ще бъдат образувани две подвижни секции, както и по една в двете болници - общинската и държавната психиатрична. 

Всеки избирател може да провери в коя секция ще гласува през подробния списък на секциите и адресите, които обхващат - тук

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за Народно събрание 2 октомври 2022