Търсене

Изложбата „Как се виждам, без да се виждам – метафоричен автопортрет” е подредена във фоайето на Община Севлиево

Изложбата „Как се виждам, без да се виждам – метафоричен автопортрет” е подредена във фоайето на Община Севлиево

Снимка от S. Hermann & F. Richter, Pixabay

„Как се виждам, без да се виждам - метафоричен автопортрет”е името на изложба, която наскоро фотоклуб "Севлиево" при Читалището откри. Фотографиите в нея са дело на членовете на фотоклуб „Севлиево”. 

От вчера изложбата е подредена във фоайето на Община Севлиево, с което повече граждани ще могат да я видят. 

Изложбата представя 32 снимки, подбрани тематично. Това е „начинът, по който се виждаме, отразен през предмети и образи от света около нас, които разказват метафорично кои сме ние”, споделят любителите фотографи. По думите им това е директен поглед вътре в човека, стоящ зад камерата. Елегантен начин да споделят себе си с публиката, без наистина да се показват физически. Да покажат аспекти на себе си, които може би не са очевидни, не са подозирани, не са очаквани… Метафорите на душата са много и разнообразни, а метафоричният портрет ни дава кратко прозрение за това кой е бил зад камерата в един определен миг, в едно определено душевно състояние.

Фотографиите са дело на Божидар Генков, Райко Митев, Илко Илев, Дарина Петкова, Петя Пастухова, Анета Мирчева, Ирина Савова, Михаела Иванова, Диди Баев, Антоанета Обретенова.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!