Търсене

Изпрати снимки и участвай в онлайн фотоконкурс „Фотографски срещи Севлиево 2023 – „ИСТОРИИ В КАДЪР...”

Десислава Димитрова
Изпрати снимки и участвай в онлайн фотоконкурс „Фотографски срещи Севлиево 2023 – „ИСТОРИИ В КАДЪР...”

Ако сте фотограф – любител или професионалист, запечатал чрез обектива си интересни и впечатляващи кадри по време на празниците на града, традиционния фестивал на тиквата и Севлиевския есенен панаир, участвайте във фотоконкурса „Фотографски срещи Севлиево 2023 – „ИСТОРИИ В КАДЪР...”. Организатори на онлайн форума са Народно читалище „Развитие-1870” и Фотоклуб „Севлиево”. Конкурсът е част от поредицата прояви в проекта „Фотографски срещи Севлиево 2022 – „ИСТОРИИ В КАДЪР...” и в него могат да участват само фотографии, заснети в периода 13-15 октомври 2023 г., по време на празничната фиеста в Севлиево. Жури ще избере финалната селекция от снимки, които ще участват в окончателната онлайн фотоизложба с най-добрите кадри от конкурса. Селекцията на фотографиите ще бъде анонимна.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

 • Конкурсът е отворен за всички любители на фотографията без ограничение на използваната техника;
 • Участието в конкурса е безплатно;
 • Творбите се изпращат в цифров вид на имейл: chitalishte_razvitie@abv.bg;
 • Всеки участник може да участва с най-много 3 фотографии.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФОТОГРАФИИТЕ:

 • Да са авторски;
 • Формат JPG;
 • Всяка фотография трябва да бъде придружавана със следната информация: наименование (заглавие), кратък текст (история) за направения кадър, името на автора, телефон и имейл за контакт;
 • Да отговарят на темата и да притежават естетическа стойност.

Няма да бъдат допускани фотографии, които нарушават етичните норми или действащото законодателство или по какъвто и да е начин уронват престижа на конкурса. Организаторите не носят отговорност за злоупотреба с авторско право, отговорността е на участника. С изпращането на снимките, участникът дава своето разрешение на организаторите да използват безвъзмездно изображенията за популяризирането на конкурса, които не са свързани с търговска цел. Името на автора се споменава заедно с творбата.

СРОКОВЕ:

 • Крайният срок за получаване на фотографиите: 31.10.2023 г.;
 • Журиране: 01-08.11.2023 г.;
 • Публикуване на онлайн изложбата с финалната селекция от снимки ще бъде поместена на сайта и фейсбук страницата на Народно читалище „Развитие-1870“.

В Народно читалище "Развитие-1870" очакват фотографиите, запечатали моменти, които спират дъха, вдъхновяват или носят положителни настроения и чувства. Споделете вашите кадри, отразяващи най-интересните и впечатляващи кадри по време на празниците на града, традиционния фестивал на тиквата и Севлиевския есенен панаир.

 

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!