Търсене

Как да подкрепиш ученик в нужда на прага на 15 септември - всеки може да дари дрехи, обувки и ученически пособия

Севлиево онлайн
Как да подкрепиш ученик в нужда на прага на 15 септември - всеки може да дари дрехи, обувки и ученически пособия

Снимката е от фейсбук страницата на "Бъди добър! Прави добро!"

За поредна година Сдружение „Бъди добър! Прави добро“ във Враца организира кампания „Подари ученическа раница на деца в нужда за първия учебен ден“.

Необходими са още ученически пособия и нови дрехи и обувки за деца от 7 до 13 години. Целта е да се помогне на 620 деца от област Враца. 

"Спомням си миналата година колко много деца прекрачиха училищния праг със скъсани дрешки и обувки. Всички тези деца са от малки бедни села на територията на област Враца и голяма част от тях живеят на прага на бедността", споделя Мая Методиева от сдружението. 
 
На тях може да се помогтне. Начините са няколко. Като начало може да закупите подходящи за есенно зимния сезон нови дрехи и обувки за деца между 7 и 13 години и ги изпратите на някой от следните адреси: 
 
- Враца, офис на Еконт бл.32, за Мая Методиева, тел.0876222189;
- Враца, офис на Спиди- Склад ул.Мито Орозов-32, за Мая Методиева тел.0876222189;
- Дарение по банков път - титуряр: "Бъди добър! Прави добро!", IBAN:BG92STSA93000027583585, BIC:STSABGSF, основание: дрехи;
- Чрез Paypal - bdpd@abv.bg;
 

За трета поредна година Мая Методиева и нейните съмишленици от сдружение “Бъди добър! Прави добро!” стартират кампания за събиране на пълни раници на деца и младежи, които живеят в условия на трайна бедност в населени места от Северозапада.

През изминалите две години и благодарение на усилията на екипа над 600 деца влизат и остават в час, а понеже това е най-важната задача на подобна мисия, днес тя е в пълна готовност да надмине този успех и да зарадва 620 ученици със стартов пакет за 15 септември.

Този път те са от град Враца, както и селата селата Баница, Габаре, Бутан и Малорад, а с помощта на ръководството в училищата, подаръците от списъка ще стигнат до децата.

Има още благотворителни инициативи за 15 септември. Ако искате да научите за тях, продължете да четете тук

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.