Каталогът за езикови ваканции за 2020 г. ще бъде представен в Севлиево
Снимка: Консултантска агенция "Интеграл"

Професионални образователни консултанти дават препоръки как да изберем най-добрата езикова ваканция според възрастта и интересите на детето

На 28 ноември от 18.00 часа в хотел „Севлиево плаза“ за първи път ще бъде представено новото издание на най-големия каталог за езикови ваканции, издаван от водещата консултантска агенция за образование в чужбина „Интеграл“.  Представянето на каталога е най-добрата ориентация за правилен избор на езиков курс в чужбина или България. Изданието побира стотици предложения, някои от които се предлагат за първи път.

През последните пет години езиковите ваканции се наложиха като основен инструмент за бързо напредване в езика и постигане на езикови умения в реална среда. Според кариерните консултанти, те са все по-предпочитани от семействата при организиране на годишните ваканции като полезния и приятен начин детето да бъде откъснато от телефона или таблета и да учи, докато се забавлява.

Според възрастовата група и интересите езиковите ваканции са както занимателни, комбинирани със спорт, музика и развлечения, така и академично насочени, подготвящи по-големите деца за успешен прием в университет и полагане на изпит за езиков сертификат.

Целта на представянето на езиковия каталог е семействата да получат професионална ориентация за правилен избор сред многобройните възможности за дестинации и курсове. Образователни консултанти ще насочат вниманието им и ще предоставят детайлна информация за основни моменти, според възрастта и индивидуалните интереси на детето.    

Сред новите и интересни предложения в изданието са дестинации като Холандия, Ирландия, Шотландия и Англия, Португалия, Малта, Франция, Италия, Швейцария и Германия. Английски, вдъхновен от красивата природа на Шотландия и Ирландия или в сърцето на Ню Йорк, приключенски лагер в Швейцария, немски в старинен замък край Франкфурт, френски в  Ница и италиански в Рим са малка част от примамливите предложения. Каталогът съдържа и програми за родители, които желаят да пътуват с децата си и да посещават уроци по английски или френски по време на тяхната ваканция. Сред нетрадиционните предложения са изучаване на мандарин в Швейцария и холандски в Белгия.

За по-малките пътешественици са новите дестинации за групово пътуване във Великобритания, Португалия, Испания, САЩ и Германия. За децата с интереси към футбола са езиковите курсове с футболни тренировки с треньори от известни клубове като Челси, Арсенал и Валенсия.

Семействата, които първи получат каталога, ще могат да се възползват и от специалната отстъпка за ранни записвания от 5% при записване до 31 януари. Те ще се запознаят и с целогодишните възможности за отстъпки при пътуване с приятели и „Братя и сестри“, която се предвижда при пътуване на повече от едно дете от семейство.

Повече тук: http://www.integral.bg/sp/ или на тел. 062/ 605235 

Каталогът за езикови ваканции за 2020 г. ще бъде представен в Севлиево
Образование
В Европейската седмица на професионалните умения
Образование
"Севлиево 21 век" обнови двора на Детски комплекс
Образование
Проф. Венелин Терзиев представя своя книга в родния град
Образование
Детска градина "Радост" - с проект в "Наука на сцената" в Португалия
Образование
Бой между ученици в севлиевска гимназия е завършил без пострадали
Образование
Да разлистиш книга, или за седмицата на четенето в "Ген. Ив. Бъчваров"
Образование
В СУ "Васил Левски" ученици избраха учителя-вдъхновител
Образование
Панорама на висшето образование в СУ „Васил Левски“
Образование
Старта на проекта Re ThinkIT бе даден в ПГМЕТ
Образование
Празнична десетдневка за 57 години ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров"
Образование
Основно училище "Стефан Пешев" чества своя патрон
Образование
Богомила Иванова спечели прием във ВУЗ, след успех в състезание
Образование
ПГМЕТ "Ген Иван Бъчваров" отбеляза 57 години от създаването
Образование
Габрово отбелязва 185 години на Априловото училище
Образование
Училищното настоятелство почете учителите, пенсионирали се тази година
Образование