Каталогът за езикови ваканции за 2020 г. ще бъде представен в Севлиево
Снимка: Консултантска агенция "Интеграл"

Професионални образователни консултанти дават препоръки как да изберем най-добрата езикова ваканция според възрастта и интересите на детето

На 28 ноември от 18.00 часа в хотел „Севлиево плаза“ за първи път ще бъде представено новото издание на най-големия каталог за езикови ваканции, издаван от водещата консултантска агенция за образование в чужбина „Интеграл“.  Представянето на каталога е най-добрата ориентация за правилен избор на езиков курс в чужбина или България. Изданието побира стотици предложения, някои от които се предлагат за първи път.

През последните пет години езиковите ваканции се наложиха като основен инструмент за бързо напредване в езика и постигане на езикови умения в реална среда. Според кариерните консултанти, те са все по-предпочитани от семействата при организиране на годишните ваканции като полезния и приятен начин детето да бъде откъснато от телефона или таблета и да учи, докато се забавлява.

Според възрастовата група и интересите езиковите ваканции са както занимателни, комбинирани със спорт, музика и развлечения, така и академично насочени, подготвящи по-големите деца за успешен прием в университет и полагане на изпит за езиков сертификат.

Целта на представянето на езиковия каталог е семействата да получат професионална ориентация за правилен избор сред многобройните възможности за дестинации и курсове. Образователни консултанти ще насочат вниманието им и ще предоставят детайлна информация за основни моменти, според възрастта и индивидуалните интереси на детето.    

Сред новите и интересни предложения в изданието са дестинации като Холандия, Ирландия, Шотландия и Англия, Португалия, Малта, Франция, Италия, Швейцария и Германия. Английски, вдъхновен от красивата природа на Шотландия и Ирландия или в сърцето на Ню Йорк, приключенски лагер в Швейцария, немски в старинен замък край Франкфурт, френски в  Ница и италиански в Рим са малка част от примамливите предложения. Каталогът съдържа и програми за родители, които желаят да пътуват с децата си и да посещават уроци по английски или френски по време на тяхната ваканция. Сред нетрадиционните предложения са изучаване на мандарин в Швейцария и холандски в Белгия.

За по-малките пътешественици са новите дестинации за групово пътуване във Великобритания, Португалия, Испания, САЩ и Германия. За децата с интереси към футбола са езиковите курсове с футболни тренировки с треньори от известни клубове като Челси, Арсенал и Валенсия.

Семействата, които първи получат каталога, ще могат да се възползват и от специалната отстъпка за ранни записвания от 5% при записване до 31 януари. Те ще се запознаят и с целогодишните възможности за отстъпки при пътуване с приятели и „Братя и сестри“, която се предвижда при пътуване на повече от едно дете от семейство.

Повече тук: http://www.integral.bg/sp/ или на тел. 062/ 605235 

Илхан Кючюк даде старт на конкурса „Креативна техника“
Образование
Студенти от Габрово създадоха модел за измъкване на туризма от кризата
Образование
От днес до 29 март - на училище от вкъщи
Образование
Заветът на Кан Кубрат подаряват на третокласници от фондация "Въздигане"
Образование
Как лютеницата от лятна гарнитура стана любимка от рафта със зимнина
Образование
Летен лагер по журналистика за ученици организират от АЕЖ
Образование
Три паралелки за дуално обучение предлагат тази година в Севлиево
Образование
Учениците са освободени от присъствие в училище
Образование
Учениците от областта тръгват на училище в понеделник
Образование
Учителят Радослава Стоянова получи стипендия от Гьоте Институт
Образование
Трето място за Виктория Панайотова от състезанието Creative Writing
Образование
Има вероятност абитуриентските балове да са през юли
Образование
Бой между ученици в севлиевска гимназия е завършил без пострадали
Образование
НМО ще публикува ресурси в Националното е-хранилище
Образование
Виктория Панайотова получи наградата си на официална церемония в AUBG
Образование
Габрово отбелязва 185 години на Априловото училище
Образование