Клиент на "Хелиос" от Силистра спечели автомобил Форд Фокус
Автомобилът, който днес бе разигран на томбола, вече има собственик

от Емилия Димитрова

Седат Заид Сюлейман, клиент на магазини и сервизи "Хелиос" АД, днес стана притежател на лек автомобил Форд Фокус. Името на мъжа беше изтеглено от безпристрастната ръка на седемгодишната Йоана Костадинова, на която бе поверена задачата да "извади" късметлията в обявената през есента на миналата година томбола на "Хелиос". А след задължителната проверка дали листа с името на печелившия отговаря на изискванията за участие в томболата, се оказа, че късметът днес е бил с мъж от Силистра, чието семейство продава дини в Севлиево. И в същото време са добри клиенти на "Хелиос".

Седемгодишната Йоана изтегли името на късметлията

Покупката и услугата, която им донесе лек автомобил са на стойност 228 лв. В рамките на тази сума на 4 октомври 2019 г. Седат Сюлейман е купил гуми от магазин на "Хелиос", а в сервиза на фирмата са извършили смяната на гумите и маслото на колата. Към покупката е имало и авто-ароматизатори.

Това установи задължителната проверка в системата за клиенти на фирмата, която доказа, че мъжът, чието име бе изтеглено, отговаря на условието за участие в томболата - да е направил покупка или услуга за над 150 лв. в периода 20 септември 2019 г. - 30 юни 2020 г.

Ивайло Костадинов проверява дали дъщеря му е разчела правилно името на спечелилия

Днешният късметлия бе един от стотиците, пуснали имената си за томболата на фирмата. Малко преди Йоана, дъщерята на изпълнителния директор на акционерното дружество Ивайло Костадинов да изтегли спечелилия, талоните за участие бяха събрани от двата магазина в една кутия. Йоана ги разбърка и под напътствията на баща си извади името на притежателя на лекия автомобил. Веднага след това Ивайло Костадинов се свърза с номера на посочения в талона телефон. Така стана ясно, че след като свърши търговията с дини, колата-късмет ще замине за Силистра. 

Няма да е честно ако скрием, че това малко разочарова Ивайло Костадинов, но от неговия екип бяха по-въодушевени, защото според тях това означава, че имат клиенти и от други градове. 

След като се оформи бюрократичната част по предаването на автомобила, Костадинов ще връчи ключовете на новия му собственик.  

Днес преди обед изпълнителният директор на "Хелиос" АД Ивайло Костадинов лично изтегли имената на тримата късметлии, участвали в лятната томбола на магазин "Хелиос". 

Това не е първият път, когато от фирмата правят реверанс към клиентите си и ги насърчават да пазаруват в техните магазини и ползват услугите на сервизите им. "Защото цените при нас са на нивото на тези в интернет, а всички знаем, че в интернет е по-евтино, коментира днес Ивайло Костадинов. Въпреки кризата с коронавируса и неизбежния спад в оборотите, Костадинов не планира да компенсира с увеличение цените на стоки и услуги, убеден, че качеството е това, което води клиентите в "Хелиос", а редом с него и конкурентната цена. 

 

Общината няма да разпределя дивидент от търговските си дружества
Бизнес
Три торти, трима акционери и тиха наздравица белязаха 30 години "Хелиос" АД
Бизнес
„Еко Традекс Груп“ и „Инфрастроежи“ ще ремонтират 5.4 км от източния водопровод
Бизнес
Lidl и Kаufland даряват 300 хил. лева за купуването на респиратори
Бизнес
"Севлиево 21 век" обявява дарителска кампания заради Covid 19
Бизнес
НАП няма да спре да запечатва обекти, но ще бъде снизходителна
Бизнес
"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си
Бизнес
Животоподдържаща апаратура закупи "Севлиево 21 век" за болницата
Бизнес
От днес обектите на "Хелиос" АД работят с обичайното работно време
Бизнес
Клиент на "Хелиос" от Силистра спечели автомобил Форд Фокус
Бизнес
Дарението на "Севлиево 21 век" за болницата пристигна, след Великден влиза в употреба
Бизнес
Земеделските стопани могат да подават заявления за Ковид-подпомагане
Бизнес
Късметлията на "Хелиос" днес си тръгна със спечеления автомобил
Бизнес
Златен медал за качество за санитарните продукти Ideal Standard и Vidima
Бизнес
Едноличните търговци внасят осигурителни вноски до 30 юни
Бизнес
31 300 лв. събра "Севлиево 21 век" за МБАЛ "Д-р Ст. Христов"
Бизнес