Търсене

Клиент на "Хелиос" от Силистра спечели автомобил Форд Фокус

Клиент на "Хелиос" от Силистра спечели автомобил Форд

Автомобилът, който днес бе разигран на томбола, вече има собственик

от Емилия Димитрова

Седат Заид Сюлейман, клиент на магазини и сервизи "Хелиос" АД, днес стана притежател на лек автомобил Форд Фокус. Името на мъжа беше изтеглено от безпристрастната ръка на седемгодишната Йоана Костадинова, на която бе поверена задачата да "извади" късметлията в обявената през есента на миналата година томбола на "Хелиос". А след задължителната проверка дали листа с името на печелившия отговаря на изискванията за участие в томболата, се оказа, че късметът днес е бил с мъж от Силистра, чието семейство продава дини в Севлиево. И в същото време са добри клиенти на "Хелиос".

Изображение - 3224

Седемгодишната Йоана изтегли името на късметлията

Покупката и услугата, която им донесе лек автомобил са на стойност 228 лв. В рамките на тази сума на 4 октомври 2019 г. Седат Сюлейман е купил гуми от магазин на "Хелиос", а в сервиза на фирмата са извършили смяната на гумите и маслото на колата. Към покупката е имало и авто-ароматизатори.

Това установи задължителната проверка в системата за клиенти на фирмата, която доказа, че мъжът, чието име бе изтеглено, отговаря на условието за участие в томболата - да е направил покупка или услуга за над 150 лв. в периода 20 септември 2019 г. - 30 юни 2020 г.

Изображение - 3225

Ивайло Костадинов проверява дали дъщеря му е разчела правилно името на спечелилия

Днешният късметлия бе един от стотиците, пуснали имената си за томболата на фирмата. Малко преди Йоана, дъщерята на изпълнителния директор на акционерното дружество Ивайло Костадинов да изтегли спечелилия, талоните за участие бяха събрани от двата магазина в една кутия. Йоана ги разбърка и под напътствията на баща си извади името на притежателя на лекия автомобил. Веднага след това Ивайло Костадинов се свърза с номера на посочения в талона телефон. Така стана ясно, че след като свърши търговията с дини, колата-късмет ще замине за Силистра. 

Няма да е честно ако скрием, че това малко разочарова Ивайло Костадинов, но от неговия екип бяха по-въодушевени, защото според тях това означава, че имат клиенти и от други градове. 

След като се оформи бюрократичната част по предаването на автомобила, Костадинов ще връчи ключовете на новия му собственик.  

[[https://www.sevlievo-online.com/statii/iztegliha-kasmetliite-ot-lyatnata-tombola-na-magazin-helios-2603]]

Това не е първият път, когато от фирмата правят реверанс към клиентите си и ги насърчават да пазаруват в техните магазини и ползват услугите на сервизите им. "Защото цените при нас са на нивото на тези в интернет, а всички знаем, че в интернет е по-евтино, коментира днес Ивайло Костадинов. Въпреки кризата с коронавируса и неизбежния спад в оборотите, Костадинов не планира да компенсира с увеличение цените на стоки и услуги, убеден, че качеството е това, което води клиентите в "Хелиос", а редом с него и конкурентната цена. 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!