Търсене

Клуб „Млад учител“ дари 766 лева за инициативата „Шанс за бебе“

Борислав Маринов
Клуб „Млад учител“ дари 766 лева за инициативата „Шанс за бебе“

Кметът на Севлиево Иван Иванов пред кутията с дарения в помощ на двойки с репродуктивни проблеми, снимка: клуб "Млад учител"

В рамките на десетото юбилейно издание на фестивала „Семе българско“, над 30 млади учители от града и селата обединиха усилия в това да изработят празнични артикули, които да представят на севлиевци и гостите на града.

С желание всяко изделие за дома да бъде уникално само по себе си, но и красиво, и функционално, начинаещите педагози вложиха своето време и любов, за да създадат истински желани и атрактивни продукти. В творческия процес се присъединиха и децата и учениците от образователните институции на територията на община Севлиево, чиито представители членуват в клуба. Сред изработените изделия – предимно декоративни – можеше да се открият чаши с фигурални елементи от полимерна глина, крафт свещници, яйцевидна хартия със семена за засаждане, декоративни букетчета, празнични картички и много други.

Разнообразието, което севлиевци и гостите на града откриха на учителския щанд, както и обявената подкрепа за инициативата „Шанс за бебе“, спомогнаха даренията да бъдат щедри и от сърце. Влагайки личен труд и време, членовете на клуба спазиха завета, че добрата дума ражда усмивка, а доброто дело дава криле.

Клуб „Млад учител“ към СБУ благодари за благите думи и за усмивките по лицата на малки и големи, а с дарението си дава криле и шанс за бебе за двойките с репродуктивни проблеми на територията на общината.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.