Търсене

КНСБ - Габрово ще отбележи Деня на труда с информационна кампания и консултации с психолог срещу "прегарянето" на работа

КНСБ - Габрово ще отбележи Деня на труда с информационна кампания и консултации с психолог срещу

По повод 1 май – Деня на труда и международната работническа солидарност, Регионалният съвет на КНСБ – Габрово организира информационна кампания с изнесена приемна, която ще се проведе на 30 април от 13:00 до 16:00 часа пред сградата на бившето НТС на ул. „Брянска“ 30, където се намира и офиса на синдиката в Габрово.

По време на събитието екипът на регионалната структура, заедно с представители на федерации към КНСБ ще дават безплатни консултации свързани с трудовото и осигурителното законодателство и ще информират гражданите за кампанията „По-високи доходи с твоя синдикат“, която КНСБ  провежда в цялата страна.

Специално участие в приемната ще вземе психологът Габриела Гатева, която ще дава професионални насоки за разпознаване симптомите на бърнаут, как влияе той на здравето на работниците и начините за справяне с последиците от „прегарянето“.

„Бърнаут“, или в  превод от английски , “прегаряне /изгаряне“  дава описание на синдром за крайно  емоционално, психическо и физическо изтощение и пълен нервен срив на всички нива. Това е състояние на физическо, емоционално и психическо изтощение, провокирано в резултат на прекомерен и траен стрес. В резултат на прекалено претоварване, нервното и физическо изтощение достигат до степен  на невъзможност да се справим с елементарни неща от ежедневието ни.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.