Търсене

Коалиция "Ние, Гражданите" откри предизборната си кампания

Коалиция "Ние, Гражданите" откри предизборната си камп

Кандидатите за общински съветници, кметове на кметства и кмет на община

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019

В последния ден на септември кандидатите за общински съветници на коалиция "Ние, Гражданите", кандидатите за кметове в села и кандидатът за кмет на община Севлиево Светла Георгиева откриха предизборната кампания на коалицията за местните избори.

В парка пред Дома на културата в Севлиево дойдоха симпатизанти и приятели, за да чуят посланията на кандидатите.

Изображение - 2915 "Ние, гражданите, доказахме, че няма непостижими цели, защото успяхме да се противопоставим чрез протести на приватизацията на "Севлиевогаз", на безводието и безконтролното изсичане на общинските гори", каза в своето обръщение към гражданите Светла Георгиева. Тя припомни, че с доброволни сили членове на сдружение "Граждани за Севлиево", което излиза на избори с името на коалиция "Ние, Гражданите", са почистили църкви, гробищни паркове, паметници и чешми в тринайсет севлиевски села, мотивирали са спортисти да участват в боядисването и ремонта на парка в Боровата гора, мотивирали са деца да обичат гората и природата и са засадили над сто фиданки в обезлесен район в Лъгът. 

"Успяхме да съдействаме на жители и посетители на Горно Селище да стигат по-лесно до населеното място, да събудим духа, традициите и обичаите в Богатово, Сенник, Дамяново и Градница, да дарим великденски пакети на нашите баби, дядовци и деца в неравностойно положение, с което показахме, че не сме безразлични към тях", припомни още Георгиева. 

Изображение - 2916

Кандидатите за общински съветници на коалицията

Тя представи поименно всеки от кандидатите за общински съветници, като обобщи, че те са разнолики, професионалисти в своята област, но обединени от искреното желание да работят за Севлиево и общината, "защото сме едни от вас", припомни на няколко пъти Светла Георгиева. 

Кандидатите за общински съветници на коалиция "Ние, Гражданите" декларираха, че се отказват от заплати за времето на целия следващ мандат, а средствата, които са месечното им възнаграждение на съветници, ще бъдат дарявани за различни каузи.   

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!