Търсене

Коктейл от кокаин, канабис, амфетамин и метамфетамин в 30-годишен севлиевец, отказал кръвна проба

Севлиево онлайн
Коктейл от кокаин, канабис, амфетамин и метамфетамин в 30-годишен севлиевец, отказал кръвна проба

Вчера, около 14:00 часа, на ул. „Хан Аспарух“ в Севлиево е спрян за полицейска проверка лек автомобил „Ситроен Ксара Пикасо“, управляван от 30-годишен местен жител. Водачът е тестван за употреба на наркотици. Техническото средство отчело положителен резултат за четири вида дрога - кокаин, канабис, амфетамин и метамфетамин. Мъжът е отказал кръвна проба.

Вчера на територията, обслужвана от РУ Севлиево, се проведе специализирана полицейска операция, имаща за цел противодействие на престъпления, свързана с употребата и разпространението на наркотици. В хода на акцията са задържани три лица.

В района на Дома на културата „Мара Белчева“ автопатрулен екип е извършил проверка на 24-годишен севлиевец. Установено е, че мъжът е придобил и държи в себе си суха зелена листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана.

Криминалисти извършили претърсване в жилище, обитавано от 20-годишна жена. В една от стаите е намерена и иззета суха зелена листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана.

Образувани са бързи производства, като лицата са задържани по реда на Закона за МВР за срок до 24 часа.

  

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.